Petitus
Image default
Muziek

Bij deze expert laat u een mooie CD hoes maken

Bent u bezig met het uitbrengen van uw eigen muziek en bent u daarom op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf waar u een mooie en unieke CD hoes kunt laten maken? Dan moet u bij CD Perserij België zijn, uw ideale partner voor een geheel verzorgde CD of DVD productie. De dag van vandaag wordt muziek steeds vaker digitaal uitgegeven, maar toch is het voor veel muzikanten belangrijk om de muziek ook nog als een fysiek product beschikbaar te hebben. Daarom kunt u bij deze specialist een unieke CD hoes laten maken door te kiezen voor CD persing, vinyl persing of beide.

Verzamel uw muziek op een CD

Als u veel tijd besteed heeft aan het opnemen van een mooie CD, is het vanzelfsprekend dat u hiervoor een bijpassende en kwaliteitsvolle hoes wilt laten maken. Het is niet eenvoudig om een CD hoes te maken en daarom laat u dit het best over aan de gespecialiseerde grafisch ontwerpers van dit bedrijf. U kunt erop rekenen dat u op deskundige wijze begeleidt wordt en dat de hoes perfect bij uw product past. Het enige wat u moet doen is de teksten, illustraties en foto’s aanleveren en deze specialist doet de rest! Deze expert is een van de zeldzame bedrijven in de Benelux met een eigen perserij, glasmastering, bedrukkingslijnen en volledig geoutilleerde verpakkingsfaciliteiten.

Laat een originele hoes maken voor uw muziek

Wilt u een originele CD hoes laten maken en zeker zijn van korte levertijden? Dan zit u goed bij CD Perserij België. U vindt hier alles onder een dak en laat hier met een gerust hart een unieke CD hoes maken voor uw muzikale uitvoeringen. Deze expert kan zelf de distributie van uw CD’s op zich nemen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers door het contactformulier in te vullen.

https://cdperserij.be/