by

Bij deze specialist laat u een hardcover boek drukken

Heeft met bloed, zweet en tranen uw eigen boek geschreven en wilt u uw werk in de vorm van een hardcover boek laten drukken? Dan is het van groot belang dat dit met de grootste precisie en de hoogste kwaliteit gebeurt. U wilt tenslotte dat uw verhaal op de beste manier gepresenteerd wordt. Laat uw hardcover boek daarom drukken door De Beste Boekdrukkers. Uw boek krijgt dan een mooie harde kaft. Hierdoor blijft uw boek er mooi uitzien en gaat het lang mee. De Beste Boekdrukkers hebben jarenlange ervaring met het drukken van boeken en andere papieren drukwerken. Door deze ervaring doorzien zij al in de ontwerpfase hoe uw boek zo efficiënt mogelijk gedrukt kan worden. Zij bekijken daarvoor de mogelijk slimmere persformaten, alternatieve papierdiktes of ontwerpen met betere kleurresultaten.

De beste kwaliteit voor uw hardcover boek wanneer u hem bij de specialist laat drukken

Een goede indruk van uw boek, krijgt u het best door echte professionals. U wilt toch ook dat uw verhaal in een mooi jasje wordt gestoken? De harde kaft voor uw boek wordt met de grootste zorg gedrukt bij De Beste Boekdrukkers. Maar daar houdt het niet mee op! Ook bij het vervoer van uw hardcover boek wordt op alle details gelet. Wanneer uw boek bijvoorbeeld in de winter wordt gedrukt en de oplage door de kou naar de winkels vervoerd moet worden, dan zorgen de specialisten voor geconditioneerd vervoer, zodat het drukwerk en de kleuren ervan niet aangetast worden door het koude, natte weer. Zo kunt u ervan uitgaan dat het boek waar u hard aan heeft gewerkt zal schitteren in de boekhandel, met een prachtige harde kaft. 

Laat een schitterende harde kaft voor uw boek ontwerpen

Een luxe uitstraling van uw boek, krijgt u het best als u voor een variant kiest met harde kaft. Maar wist u dat een boek vanaf één exemplaar leverbaar is? Ideaal voor boeken die deze chiquere uitstraling verdienen, zoals salonboeken. Wanneer u zo’n luxe hardcover boek laat drukken, moet het boek natuurlijk wel op de juiste manier gedrukt zijn. Ook voor kwalitatief drukken moet u bij De Beste Boekdrukkers zijn. Bij de specialist ziet uw boek er gegarandeerd goed uit. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door persoonlijke service. Zo gaat het drukken dag en nacht door. Ook ’s nachts staan de gespecialiseerde drukkers voor u aan de persen voor een grondige kwaliteitscontrole. Zo zorgen wij voor de beste kleurafstemming, zodat de harde kaft voor uw boek er schitterend uitziet.