Petitus
Image default
Auto's en Motoren

Een laadpaal thuis laten plaatsen voor uw elektrische auto

Een laadpaal thuis geeft u optimale vrijheid als het gaat om het gebruik van uw elektrische of hybride auto. U bent niet meer afhankelijk als u een ervaren installateur van laadpalen laat langskomen om op uw eigen terrein een laadpaal te plaatsen. Natuurlijk kunt u de laadpaal samen met buren gebruiken en de kosten delen. Er komen steeds meer nieuwe milieubewuste wijken waar gebruik wordt gemaakt van deelauto’s. Dan is een laadpaal thuis een ideale oplossing. Maar ook als er meerdere elektrische auto’s in uw huishouden zijn, is dit een prima oplossing.

De laadpaal wordt steeds vertrouwder in het straatbeeld

Er komen steeds meer elektrische auto’s nu deze langzaam maar zeker goedkoper worden. Over enkele decennia moet heel Nederland stoppen met het gebruiken van fossiele brandstoffen. Als installateur van laadpalen ziet Charge Pro dat ook aan het aantal aanvragen voor offertes. Niet alleen particulieren maar ook zakelijke klanten willen graag een laadpaal laten plaatsen, om op die manier kun bezoekers en klanten de mogelijkheid te bieden om de accu van de auto tijdens hun bezoek op te laden. Als particulier kunt u een laadpaal thuis laten plaatsen tegen een aantrekkelijke prijs. Als bedrijf is plaatsing zelfs gratis en worden de stroomkosten vergoed als u minimaal 30 minuten laadtijd per dag heeft aan de paal en uw bedrijf dagelijks minimaal 600 bezoekers heeft.

Laat nu de installateur van laadpalen bij u langskomen

Als u ook een laadpaal thuis wilt of een laadpaal bij de zaak, laat dan een installateur van Charge Pro bij u langskomen. Hij plaatst de paal en geeft u uitleg over het gebruik ervan. Als u de paal bij uw bedrijf plaatst kunt u 10% van de reclameruimte op de paal zelf invullen. U kunt dus ook nog eens extra reclame maken voor uw bedrijf of voor een speciale actie zoals een zomersale of andere korting. Zo profiteert u optimaal van de laadpaal, waarmee u ook nog eens uw medewerkers of bezoekers een enorm plezier doet.

Gerelateerde artikelen

Des meilleures pièces détachées pour votre 2CV

Aankoop van auto’s in termijnen