Petitus
Image default
Mode en Kleding

Kies een trouwpak van een mooi merk als u er een gaat kopen in Utrecht

Veltman Liesting is de specialist in trouwpakken op maat. Maar u heeft ook keuze uit standaard kostuums van schitterende merken. U heeft een ruime keuze uit verschillende modellen en de mooiste details, zoals diverse manchetknopen en verschillende boordmodellen. Wanneer u een trouwpak gaat kopen bij deze specialist in Utrecht, heeft u de keuze uit wel 15 verschillende manchetvormen en 30 boordmodellen, en wilt u een kostuum met twee of meerdere knopen en smalle of brede revers? Bij deze expert kan het allemaal. U ontvangt zo een trouwpak dat precies bij u past.

Kies voor een specialist met meer dan 120 jaar ervaring wanneer u een trouwpak gaat kopen in Utrecht

Al ruim 120 jaar kunt u bij Veltman Liesting terecht voor mooie avondkledij. Tegenwoordig verkoopt men hier ook schitterende trouwpakken, indien gewenst op maat. Daardoor kunt u nu ook uw trouwpak kopen in Utrecht. Of u nu een uniek maatwerkpak wilt of dat u uw oog heeft laten vallen op een schitterend pak van een mooi merk zoals John Miller, het is allemaal mogelijk. En wilt u een merkkostuum naar uw smaak laten aanpassen, of zit het pak net niet helemaal goed? Ook dit is mogelijk. De specialisten van Veltman Liesting vervangen bijvoorbeeld graag de manchetknopen voor u. Of ze vermaken het pak totdat het als gegoten zit. Want een goed zittend pak is belangrijk op uw trouwdag.

Let op de details als u uw trouwpak gaat kopen in Utrecht

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk wel iets unieks aan hebben. Het kostuum moet goed bij u passen en iets zeggen over uw persoonlijkheid. Laat uw kostuum volledig op maat maken van de stof die helemaal bij u past. Dit lukt zeker met de uitgebreide collectie kleuren, stoffen en stijlen. Zelfs voor de manchetknopen heeft u de keuze uit 15 verschillende soorten. Details zijn namelijk zeer belangrijk. Veltman Liesting is de specialist die dit complete pakket aan details samenbrengt tot het trouwpak dat jullie dag nog mooier zal maken. Kom daarom uw trouwpak kopen bij de specialist in Utrecht.

Gerelateerde artikelen

Een efficiënte mode opleiding volgen

Kies voor veiligheid met passende bedrijfskleding voor in de bouw