by

Laat u verassen door de smaken van onder meer een Kopke Tawny port

Naar een webshop in delicatessen en dranken hoeft u niet verder te zoeken: bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl is de kans groot dat u vindt waar u naar op zoek bent. Combineert u een uitgebreid diner graag met bijpassende wijnen? Sluit u een diner met vrienden of uw partner af met een dessertwijn? En borrelt u graag na met een port, zoals een Kopke Tawny port? Het zijn allen dranken die u in de webshop bestelt. En heeft u de keuze voor een van de dranken gemaakt? Bekijk dan meteen even het aanbod aan Italiaanse en Spaanse delicatessen. Zo maakt u een avond genieten pas écht compleet.

Kopke Tawny port uit de Douro Valley

Een rijk en kruidig aroma ervaren? En een rijke smaak ervaren? Kies voor Kopke port. Port is een wijnsoort die wordt geproduceerd in de Douro Valley in Portugal. De wijn leent zich uitstekend om een avond mee te borrelen, of als afsluiter na een avond dineren. Dat de port alleen wordt geproduceerd in deze noordelijke streek in Portugal, wil niet zeggen dat er weinig varianten zijn. Sterker nog: vandaag de dag kiest u uit tientallen soorten. Een van de meest bekende soorten is de Kopke Tawny port. Deze wijn rijpt gemiddeld 10 jaar op houten vaten en kenmerkt zich om een rijke en kruidige smaak. Serveer de port met een overheerlijke kaasplank of ga voor zoetigheid met brownies of chocoladecake. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Kopke Tawny port rijpt 10 jaar op houten vaten

U heeft vast en zeker de Oude Tawny port gezien in de slijterij. Deze kenmerkende fles is namelijk een van de bekendste soorten. Vandaag de dag zijn verschillende soorten port verkrijgbaar in Nederland. Zoekt u naar een variant met een kruidige smaak? In dat geval is Kopke Tawny port het overwegen waard. Ervaar aroma’s van specerijen, gedroogd fruit en honing. De rijke smaak is te danken aan het jarenlange rijpingsproces en is het beste te omschrijven als zacht en rond, waarin u tinten van amandelen en gedroogd fruit proeft. Maar waar bestelt u deze port? Natuurlijk bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. Plaats de fles in uw online winkelmand, reken eenvoudig en snel af en geniet binnen de kortste keren met vrienden, familie of uw partner van de rijke smaak die de Kopke Tawny port zo kenmerkend maakt.