by

Laat uw highlights op een professionele manier zetten door de kapper in Amsterdam West

Het is nog steeds erg populair: het zetten van highlights. Waar het vroeger ging om brede en verticale strepen, is het tegenwoordig populair om subtiele plukken te laten zetten. Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!

Tijd voor persoonlijke aandacht van de kapper in Amsterdam West

Ga naar een professionele kapper en geniet van ontspanning en persoonlijke aandacht. Naast dat u met een prachtig kapsel de kapsalon wilt verlaten, vindt u het ook fijn om te relaxen tijdens de verzorging van uw haar. Hoe dit het best kan? Ga eens naar deze kapper in de Jordaan! De unieke aanpak van D01 Salon, dé kapper van Amsterdam West, zorgt ervoor dat u zelf kiest door welke kapper in de salon u uw haren laat knippen, verven en stylen. Al deze gecertificeerde professionals kunnen het klusje klaren, maar het is begrijpelijk dat u zich het fijnst voelt bij een bepaalde kapper. Bij het maken van een afspraak kiest u eenvoudig de kapper die het best bij u past.

Deze kapper in de Jordaan werkt alleen op afspraak voor een nog beter kapsel

Bij de kapper in Amsterdam West maakt u voor het knippen, verven en stylen van uw haar een afspraak. Dit heeft alleen maar voordelen voor u. Op die manier wordt er voor iedere klant, inclusief u, meer dan genoeg tijd genomen. Zo ontvangt u de aandacht die u verdient bij de kapper in de Jordaan. Zijn er tijdens uw kappersbehandeling bijvoorbeeld nog zaken waar u vragen over heeft of behandelingen die extra tijd vergen? Dat is geen probleem. Deze unieke boetiek salon gelooft dat wanneer er tijd wordt genomen voor iedere klant, ‘bad-hair-days’ tot het verleden behoren. Een goed, nieuw aangemeten kapsel of haarkleur heeft pas het gewenste resultaat wanneer deze op maat gemaakt is voor de persoon. Daar zorgt een professioneel team van D01 Salon in de Jordaan wel voor!