Petitus
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak een prachtige accommodatie met de feesttenten van de professionele verhuur

Natuurlijk wil je als organisator van een feest of evenement dat je gasten of bezoekers genieten van de prachtige infrastructuur en accommodatie. Kwalitatieve feesttenten die je in zijn compleetheid bij een verhuur kunt regelen, maken dit gedeelte een stuk gemakkelijker! Met een luxe feesttent in de tuin of naast jouw bedrijf ben je gegarandeerd van een geslaagde dag, ongeacht het weer. Als het zonnig is, zet je de zijkanten van de tent open zodat het heerlijk warm is en je af en toe ontsnapt aan de ferme zonnestralen. Laten de weergoden het afweten en is de hemel opengebroken? Dan kan iedereen ontspannen en droog staan onder een van de feesttenten die je bij de beste verhuur in Vlaanderen hebt geregeld.

Welke feesttenten zijn er allemaal beschikbaar?

Bij verhuur 2VRent heb je keuze uit verschillende soorten feesttenten die dankzij hun luxe uitstraling perfect passen bij ieder feest – van een bruiloft tot een bedrijfsborrel. Ze hebben twee verschillende soorten tenten beschikbaar die zo groot te maken zijn als jij zelf wilt:

  • Stretchtenten staan gelijk aan onbeperkte mogelijkheden. De tenten zijn windbestendig, duurzaam en 100% waterdicht – ongeacht het weer zul jij dus altijd droog staan!
  • Sailcloth tenten hebben een uniek tentzeil waardoor je altijd een unieke accommodatie creëert. Deze tenten zijn vooral populair om een feeërieke of romantische sfeer te maken met vele soorten verlichting. Als je aan het kijken bent voor feesttenten voor jouw bruiloft bij een verhuur, dan is dit de perfecte keuze!

Om een volledige accommodatie te regelen, heb je bij verhuur 2VRent ook de mogelijkheid om tentvloeren, -verlichting en -verwarmingselementen te huren wanneer je de feesttenten gaat regelen. Op deze manier creëer je een volledige accommodatie die zowel tijdens koude als warme maanden gebruikt kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bespreek jouw ideeën met de verhuurder

Wanneer je specifieke ideeën hebt over de tenten voor jouw evenement, bespreek deze dan met de verhuurder. Wellicht is jouw idee gewoon mogelijk! Op de website van 2VRent vind je alle contactgegevens om een afspraak te maken of om de feesttenten direct te huren.

https://2vrent.be/nl/