by

Maak uw dromen werkelijkheid met de specialist in Crystal Nails

U heeft een droom en daar wilt u voor gaan. Het lijkt u geweldig om nagelstyliste te worden, een eigen salon te openen en een klantenkring op te bouwen. In dat geval is het aan te raden om een opleiding te volgen. Voor een betaalbare en flexibele opleiding bent u bij Webshopnagelproducten aan het juiste adres. U maakt gebruik van het beste studiemateriaal en u leert over professionele en de nieuwste nageltechnieken. Een basiscursus of uitgebreide 18-daagse cursus: kies uit een ruim aanbod aan opleidingen in een van de opleidingscentra. Nagels voorzien van een basic gellak of nail-art in de vorm van nagelversieringen: alles op het gebied van nagelverzorging is mogelijk bij Webshopnagelproducten.

Gratis verzending bij besteding vanaf €50,- aan Crystal Nails producten

Met uw drukke agenda als nagelstyliste schiet het u er soms bij in om naar de groothandel te gaan voor uw producten. Dit is erg lastig voor u in te plannen. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

Zowel voor beginnend als ervaren nagelstyliste koopt u Crystal Nails acryl producten

Acryl nagels zetten is een bijzonder vak. Wilt u experimenteren met het zetten van acryl nagels? Schaf dan beginnersproducten aan. Producten die niet snel uitharden, perfect modelleren én goed hechten. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u ervaren met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in het aanbod aan nagellakken van Webshopnagelproducten. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren: zomers, winters én feestelijk in de vorm van een glitter.