Petitus
Image default
Shopping / Clothing

PAR LED spots (E27)

We hebben allemaal wel iets met spots. Ze vestigen de aandacht op wat jij bijzonder vindt. Het zijn jammer genoeg energieslurpers en we zijn er ons ook van bewust. Nu is het echt tijd dat we daar iets aan doen. Niet alleen omdat de energieprijzen de pan uitrijzen, maar ook omdat het milieu er onder lijdt. Jammer genoeg zitten we allemaal met een grote erfenis aan halogeenlampen van vroeger. Ze doen hun werk goed, en daarom is het soms een grote stap om ze te vervangen. Wie behoefte heeft aan een grote partij licht, heeft vaak moeite met het vervangen van dingen die goed werken. Daarom is het ook moeilijk om mensen tot verandering te bewegen. De hoge energierekening kan voor vele mensen echter wel een motivator zijn. Maar wat de boer niet kent, de boer niet eet. Leds-Depot denkt daar anders over. De PAR LED spots (E27) zorgen er immers voor dat je van een grote partij licht kunt genieten zonder je broek te scheuren aan je energierekening.

Diverse afmetingen en fittingen

Ook voor jou is het mogelijk om je oude halogeenlampen te vervangen door spaarzame PAR LED spots (E27) en op die manier op lange termijn minder te betalen aan energie. We bieden je graag verschillende mogelijkheden. De PAR LED spots (E27) zullen je zeker aangenaam verrassen. Je moet er wel rekening mee houden dat ze niet dimbaar zijn.

Hoeveel Watt?

Wie de verrassende power van de PAR LED spots (E27) niet kent, zal vlug mee zijn. Zo weinig Watt verbruiken en zoveel licht, dat moet je inderdaad zien om het te kunnen geloven. De PAR LED spots (E27) kunnen gebruikt worden om halogeenlampen van 40 tot 140 Watt te vervangen. Zelf hebben ze aan 7 Watt tot 15 Watt voldoende. Dit zal vele mensen verrassen. Je krijgt dus bijna 10 keer zoveel licht, en in theorie betekent dit ook 10 keer minder betalen op je volgende factuur.

Dimmen of niet?

PAR LED spots (E27) kun je niet dimmen. Met andere ledvarianten kan dat wel, maar de techniek staat soms nog in de kinderschoenen. Er wordt dus aan gewerkt. We willen jou enkel lampen aanbieden die goed werken. Daarom stellen wij nu de PAR LED spots (E27) voor. Tot nog toe is deze niet te dimmen.

Gezellig warm wit

De PAR LED spots (E27) worden verkocht in de tint warm wit. Deze lampen voelen dus niet koud aan en vallen dus positief op in vergelijking met andere ledverlichting of spots.

In Nederland verkrijgbaar

Vele consumenten hebben al gehoord van ledverlichting en halogeenvervangers zoals de PAR LED spots (E27) bestaan, maar hebben geen idee hoe eraan te komen. Dit kan dus nu ook in Nederland en dus ook online, zonder dat je je hoef te verplaatsen.

https://www.leds-depot.be/led-230v/par-20-30-38.html

Gerelateerde artikelen

Eisen aan achteruitrijcamera’s

MelanO; mix & match met je kleding

Online populairste mannen ondergoed bestellen