Petitus
Image default
Mode en Kleding

Soorten herenondergoed op de markt

Er gebeurt iets bijzonders als je een nieuwe onderbroek aantrekt. Het dragen van een nieuwe onderbroek geeft je een apart gevoel. Frisheid, hardheid en een zacht kloppen van de taille zijn allemaal sensaties die je krijgt als je je onderbroek uit je la haalt en aantrekt. Een goedemorgen ritueel maakt je klaar voor de dag, wat je ook gaat doen. Er kunnen echter ook snel dingen mis gaan. Ondergoed heren sale zijn er in zoveel verschillende stijlen dat het niet altijd eenvoudig is om erachter te komen welke het beste bij je past. Net zo gemakkelijk kan het dragen van de verkeerde onderbroek je dag verpesten. Alles wat beweegt en krabt is erg vervelend. Hoogstwaarschijnlijk is een onderbroek het belangrijkste item in je garderobe. Je draagt ​​ze elke dag en ze zitten dicht op je huid en bedekken de meest gevoelige delen van je lichaam. Lees verder om de verschillen tussen de belangrijkste soorten ondergoed heren te leren kennen en ontdek welk ondergoed het beste bij je past.

Boxershort

Boxershorts jongens zijn het meest voorkomende type ondergoed. Boxershorts heren waren al populair bij onze overgrootouders. Ze worden “boxershorts” genoemd omdat ze eruitzien als de shorts die boksers dragen. Heren boxershorts zijn prima als je een niet te strakke broek draagt, zoals een pak of iets met een hoge taille. Als je broek te strak zit, zal de stof zich ophopen. Dit is oncomfortabel en op deze manier kan de boxershort zichtbaar zijn door je kleding. Meestal zien ze er het beste uit bij mannen met dunne benen en smalle heupen, zodat ze eerder hangen dan vastklampen. Bovendien zijn ze retro-chic en zijn ze een goede keuze voor mensen die het snel warm krijgen.

Boxerbrief

In tegenstelling tot jongens boxershorts, zijn de boxerbriefs de klassieke stijl van vandaag. De meeste merken ondergoed voor heren bieden nu boxerbriefs aan. Boxerbriefs zijn net als de originele boxershorts, maar ze zijn gemaakt van rekbare stof, meestal katoen met een beetje elasthaan of modal. Deze stof is zachter, voelt zijdezacht aan en bevat een beetje elasthaan. De pasvorm is meestal gesloten, maar hoeveel hangt af van het merk. De beste stijlen hebben meer ondersteuning, een betere vorm achter en een snit die het dichtst bij de dij komt. Ze worden meestal hoger op de heupen gedragen om te pronken met de tailleband en zitten tussen het midden en de bovenkant van de dij. Boxerbriefs zijn het beste voor langere en grotere mannen, vooral mannen met grotere billen. De extra rekbare stof bedekt en definieert, en de hogere tailleband zorgt ervoor dat hij beter past. De hoge taille is ook goed voor langere mannen, wiens ondergoed de neiging heeft om naar beneden te glijden als ze voorover buigen.

Slip

Dit type heren ondergoed is gemaakt van stretchkatoen of zijdezachte modal, met een vleugje elasthaan om het vorm te geven en het comfortabeler te maken. Daarnaast zijn de snit en styling van de slip de belangrijkste onderdelen. Het is een perfect ondergoed jongens of mannen met grotere dijen omdat het beengat naar de bovenkant van het dijbeen buigt. De stof zal niet opeenhopen (dit is zowel lelijk als oncomfortabel). Als je echter naar de sportschool bent geweest en aan je dijen hebt gewerkt, is de slip de beste manier om ermee te pronken. Omdat ze lager op de heupen zitten, zijn ze ook geweldig om te pronken met een platte buik.