by

Wanneer u vuurwerk gaat bestellen in Capelle of Krimpen aan den IJssel, doet u dat hier!

Geniet u graag van een grote keuze en perfecte service tijdens het bestellen van vuurwerk in Capelle en Krimpen aan den IJssel? Kom naar Grootvuurwerk voor al het grote en kleine vuurwerk dat u zich maar kan bedenken. Gelegen in een plaats direct tegen Rotterdam aan die vanuit alle richtingen goed te bereiken is. Is het u overkomen dat u met Oud en Nieuw geen vuurwerk in huis had? Of had de winkel waar u het wilde kopen niets meer op voorraad? Bij ons gebeurt dat gegarandeerd niet! Ons magazijn ligt bomvol met het mooiste en meest veelzijdige aanbod vuurwerk van de regio Rotterdam.

Knal-, sier- of kindervuurwerk bestellen doet u bij de expert in Capelle of Krimpen aan den IJssel

Het is alom bekend dat het niet veilig is wanneer kinderen met vuurwerk spelen. Zeker niet als er geen volwassene bij is die het toezicht kan houden. Maar wat is hier nou de beste oplossing voor? U wilt wel dat uw kinderen ook een leuke Oud & Nieuw of andere avond hebben waarbij vuurwerk een rol speelt. Bij Grootvuurwerk in Capelle en Krimpen aan den IJssel hebben ze daar iets op gevonden: kindervuurwerk. Alles van trektouwtjes tot sterretjes. Naast dit veiligere, minder harde vuurwerk, kunt u hier natuurlijk ook uitstekend terecht voor het alle hardste knalvuurwerk dat de buren niet kunnen missen of siervuurwerk voor een mooi kleurenspektakel. Ruime showroom met groot assortiment.

Bestel veiligheidsbenodigdheden mee tijdens vuurwerk bestellen in Capelle of Krimpen aan den IJssel

Er wordt tegenwoordig steeds meer nadruk op de veiligheid tijdens Oud en Nieuw gelegd. Dat is maar goed ook, want elk jaar gebeuren er weer ongelukken met vuurwerk. Dit hoeft niet te gebeuren wanneer u hier de juiste voorzorgsmaatregelen voor treft. Bij Grootvuurwerk helpen ze u graag aan al het mooie vuurwerk dat zij in hun uitgebreide assortiment hebben, maar in het kader van ‘safety first’, bieden zij u ook een assortiment aan veiligheidsbenodigdheden aan. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gehoorbescherming, veiligheidsbrillen voor kinderen en volwassenen, aansteeklonten en pijlstandaarden. U wilt toch ook dat die prachtige pijlen goed de lucht in gaan en uw Oud en Nieuw een groot spektakel maken? Ga daarom veilig en verantwoord met vuurwerk om.