Petitus
Image default
Shopping / Clothing

3 CM DIKKE KERAMISCHE TEGELS VOOR IN DE TUIN

Sierbestrating is bijzonder geschikt om uw tuin aan te passen aan uw persoonlijke smaak en wensen. Keramische tegels van 3 cm zijn daarbij sterk in opmars. Ze zijn beschikbaar in verschillende prints en afmetingen en combineren goed met andere bestratingsmaterialen. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk te leggen. Bricks and Stones adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden.

Assortiment

Naast onze goedkope private label Cera-3 tegels levert Bricks and Stones keramische tegels van 3 cm dikte van de volgende merken: Ceramaxx tegels van Michel OpreyKera tegels van Excluton

Alternatief

Een alternatief voor 3 cm dikke keramische tegels is de 1 cm dikke keramische tegel met een onderlaag van 3 cm dikte. Ook deze tegels kunnen net als betontegels rechtstreeks in het zandbed worden verwerkt. Daarbij heeft u de keuze uit de volgende merken:

Duracer van Michel Oprey Kera Twice van Excluton GeoCeramica van MBI

Verwerking

Volkeramische tegels met een dikte van 3 cm zijn geschikt om buiten als tuintegel of terrastegel rechtstreeks in het zandbed te leggen.Wij adviseren daarbij om vanwege de blijvende werking van deze ‘los’ gelegde verwerking ze in te voegen met voegzand of voegsplit. Bij het gebruik van een cementvoeg of waterdoorlatende uithardend voegmiddel raden wij aan om deze tegels in een stabilisatielaag te leggen. Dit om scheurvorming in de voeg te voorkomen.

 

Advisering, showtuin en monsterservice

Wilt u na het bekijken van ons assortiment direct bestellen? Dan is dat mogelijk, maar als u niet zeker bent over welk soort keramische tegel het beste bij uw wensen past kunt u uiteraard met ons contact opnemen en geven wij u vrijblijvend advies. Daarnaast is het mogelijk om een demo of monster aan te vragen, zodat u de structuur en kleur van de tegel kunt zien en voelen. Wij begrijpen namelijk dat het bestellen afgaand op een afbeeldingen best lastig kan zijn. Uiteraard kunt u ze in onze showtuin ook komen bekijken. U bent van harte welkom.

https://www.bricksandstones.nl