Petitus
Image default
Financieel

500 euro lenen met een minikrediet

Een minikrediet, ook wel minilening genoemd, is een lening waarbij je de mogelijkheid hebt om voor een kort tijdsbestek over wat extra geld te beschikken. Met een kort tijdsbestek praten we hier over 21 dagen. Een minikrediet kan je soms net wat meer mogelijkheden bieden als je even krap bij kas zit. Je hebt hiermee de mogelijkheid om 500 euro te lenen, maar meer mag natuurlijk ook.

Je kunt bij ons voor een klein krediet terecht bij verschillende aanbieders. Dit komt omdat steeds meer minikredietaanbieders in de afgelopen jaren moeite hebben gekregen zich aan de strenge regels te houden. Wij hebben er daarom voor gekozen om een minikrediet aanbieder op de website te zetten waarbij het verantwoord is om bij te lenen. Het is een prima alternatief als je dus even snel wat extra geld nodig hebt.

Waarom een minikrediet?

Als het écht snel moet is een minikrediet handig, want na goedkeuring kun je al binnen het half uur je krediet binnen hebben. Ideaal dus als je haast hebt om wat extra geld te hebben.

Een minikrediet heeft z’n naam natuurlijk niet zomaar gekregen. Het gaat hierbij simpelweg om een laag bedrag zoals je inmiddels weet, namelijk €500-. Dit is de limiet, dus je kunt ook altijd voor een klein krediet kiezen als je minder dan €500,- nodig hebt. Meer is helaas niet mogelijk. Daarvoor zal je je tot een ander soort lening moeten wenden.

Minilening en minikrediet zelfde voorwaarden?

Een minikrediet aanvragen is niet moeilijk. Naast het feit dat het niet moeilijk is kun je het ook nog eens heel snel voor elkaar hebben. Wat je kunt doen om het proces allemaal wat te versnellen is alvast wat zaken klaar leggen voordat je aan de aanvraag begint. Als je onderstaande zaken nog bij elkaar moet pakken tijdens je aanvraag duurt het ook weer langer.

Zaken die van belang zijn bij het aanvragen van een minikrediet zijn bijvoorbeeld een bankafschrift en een loonstrook. En dan hebben we het vanzelfsprekend niet over een bankafschrift en loonstrook van een jaar geleden. De minikrediet aanbieder moet kunnen zien dat je financieel wel bij machte bent om het geld te kunnen terugstorten wanneer dit gewenst is.

Ook is het logisch dat je jezelf kunt identificeren, zodat direct kan worden gezien dat jij ook degene bent van wie de papieren als het bankafschrift zijn. Je bent verplicht om de papieren zoals die hierboven zijn aangegeven te laten zien aan de aanbieder. 

Er zitten geen verschillen tussen een minilening en een minikrediet. In feite zijn het 2 benamingen voor een en hetzelfde product. Over het algemeen wordt er wat vaker over een minilening gesproken dan over een minikrediet, maar voor jou maakt dit verder niets uit. Het zijn dezelfde kredietverstrekkers met dezelfde voorwaarden.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/03/payday-be-minileningen-in-belgie/