Petitus
Image default
Geschenken

Ballonvaart met de Belgisch kampioen ballonvaren

Heb je ook altijd al eens gedacht aan een ballonvaart te boeken? C-Air ballonvaren organiseert jouw ideale ballonvlucht. Niet voor niets zijn ze Belgisch kampioen ballonvaren geworden. David Spildooren doet aan ballonvaren sinds zijn 16de levensjaar en heeft ondertussen al meer dan 1000 uren ervaring. Naast de luchtballon vaart hij in het dagelijkse leven ook met Airbussen.

Ballonvluchten organiseren vanuit verschillende regio’s

De provincie waar C-Air is gevestigd is Oost-Vlaanderen. C-Air zijn ballonvaarten starten dan ook vanuit Sint-Niklaas, Geraardsbergen, Zele, Destelbergen, Waasmunster, Stekene, Gent enz. Neem even een kijkje op onze website en boek je ballonvlucht.

Ballonvaart Antwerpen

Naast Oost-Vlaanderen is Antwerpen ook een zeer populaire regio waar C-Air zijn ballonvaarten starten. Een ballonvaart Antwerpen vertrekt vanuit Berchem, Linkeroever, Puurs, Brasschaat en de Noorder Kempen. Neem even een kijkje op onze Antwerpse website en boek je ballonvlucht.

Kan ik ballonvaren in tijden van Corona?

Deze periode krijgen wij veel vragen of ballonvaren in tijden van Corona is toegestaan. Het antwoord is ja, momenteel mogen wij ballonvaren, maar niet met passagiers. De veiligheid van onze passagiers is uiteraard onze prioriteit. Wij verwachten dat we terug op volle capaciteit kunnen ballonvaren vanaf Maart of April.

Is het koud in een luchtballon tijdens een ballonvaart?

Nee, in een luchtballon moet je rekenen dat het een paar graden afkoelt. Een winter luchtballonvaart is uiteraard een pak kouder als een zomer luchtballonvaart. Natuurlijk varen met een sneeuwlandschap is magnifiek.

Hoe werkt een ballonvlucht?

Een ballonvlucht neemt 1 uur in beslag, maar uiteraard neemt het hele gebeuren 4 uur in beslag. Bij het organiseren spreken we meestal één uurtje af voor de vlucht. Na 1 uur genieten tijdens de vaarten nemen we uiteraard nog de tijd om met iedereen nog gezellig na te praten, met een glaasje bubbels. Neem even contact met ons op via de telefoon of via e-mail als jullie vragen hebben. Hieronder kan je alvast het webadres terugvinden van C-Air ballonvaarten.

https://www.cair-ballonvaart.be