Petitus
Image default
Geschenken

Geef prachtige bollen van de Dahlia cadeau

Ben je op zoek naar een mooi cadeau, wat dacht je dan van bollen van de Dahlia? Iedereen wordt blij van een mooie bos bloemen, maar goede bloembollen zijn nog net wat specialer en je kunt er veel langer van genieten. Mits goed gepland en goed verzorgt, bloeit de Dahlia namelijk vanaf het begin van de zomer tot en met een flink stuk in de herfst. Denk de volgende keer dus een keer niet aan een bos bloemen (hoe mooi deze ook mag zijn), maar ga voor bollen als cadeau. Bij Bulbs4you vind je bijvoorbeeld speciale cadeaupakketten.

Stel een cadeaupakket samen met verschillende bollen

Een Dahlia cadeaupakket is harstikke leuk om te geven en natuurlijk om te ontvangen. Natuurlijk bestaat het pakket niet uit “kale” bollen, maar kun je bijvoorbeeld kiezen voor bollen in een vrolijke, kleurrijke verpakking die je kunt presenteren op een mooi dienblad. Met een klein pakket zorg je tegen een vriendelijke prijs voor een leuke verrasing. Dahlia’s laten zich ook prachtig combineren met andere bloemen, zoals lelies of Calla’s. Kies je een pakket met daarin enkele verschillende bollen, dan trakteer je een geliefde, vriend(in), familielid, kennis of relatie op een prachtig stukje kleurrijke tuin. Ga je voor een groot cadeaupakket, dat je bijvoorbeeld kunt presenteren in een mooie rieten schaal, dan zul je iemand helemaal blij maken. Met een prachtige mix van verschillende bollen en kleuren wordt elke tuin nog mooier. Het is een speciaal cadeau om te ontvangen en je betaalt helemaal niet veel geld.

Combineer Dahlia’s met Calla bollen

Een Dahlia kun je op veel manieren combineren. Hij staat prachtig in combinatie met een lelie of Calla, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een combinatie met veel groen of met planten. Onthoud alleen wel: Dahlia’s bloeien zomers, dus combineer ze altijd met bloemen en planten die gelijktijdig bloeien voor het mooiste resultaat. Eén van die bloemen die perfect past, is de Calla. Daarom is het leuk om in een pakket ook een Calla op te nemen. De Calla heeft een zeer kenmerkende vorm en net als de Dahlia kent ook de Calla een zomerse (lange) bloeiperiode.