Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Diverse wandtegel looks

Er zijn diverse wandtegel looks die u kunt kopen bij Pand16. Deze keramieke producten zijn zeer bestendig tegen beschadigingen en kunnen regelmatig schoongemaakt worden. Op onze website vindt u hierover meer. Het is echter ook mogelijk om een kijkje te nemen in onze showroom om te zien hoe de wand- en vloertegel looks in het echt uitvallen.

Maak het uzelf gemakkelijk en bekijk hoe de wandbekleding voor uw muren en de vloerafwerking voor uw kamers er daadwerkelijk uit zal zien. Verder zal er tal van verschillende wandtegel looks waar u uit kunt kiezen. Zo is het een optie om te kiezen uit een houtlook, een natuursteenlook, retrolook, betonlook en marmerlook. Het basismateriaal voor deze producten is keramiek waardoor het erg lang meegaat. Wilt u dus hoge kwaliteit wandtegel looks kopen dan is Pand16 de aangewezen partij daarvoor.

Bekijk ook vloertegel looks

Als u midden in een verbouwing of renovatie zit is het handig om niet alleen naar wandtegel looks te kijken, maar ook naar vloertegel looks. Als de grond in uw woning aan een nieuwe ondergrond toe is dan kunt u heel gemakkelijk de bodem meenemen. Laat er een oerdegelijke vloer in plaatsen met herkenbare tegel look. Zo hebt u het voordeel van het keramiek dat zeer slijtvast is en daardoor kostenefficiënt is. En aan de andere kant hebt u wel het uiterlijk dat u graag voor uw vloerafwerking wilt hebben. Het is hiervoor handig om eerst onze live showroom te bekijken alvorens u vloertegel looks bij Pand16 koopt.

Bezie ook onze showroom

In de showroom kunt u alle tegelproducten bezien die Pand16 aanbiedt. Het kan om wandtegel looks gaan, maar ook die voor vloeren. Wenst u dus een natuurlijke uitstraling of hebt u liever een vintage of een landelijk uiterlijk? Dan kunt u dat direct zien in de showroom. Verder zijn er nog tal van andere materialen en bedekkingen uit ons assortiment.

 

https://www.pand16.nl/