Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Slaaptrainers

Slaaptrainers kunnen kinderen helpen hun broodnodige slaap te krijgen. Wanneer kinderen goed slapen, hebben ze de volgende dag weer genoeg energie om een hele dag lang te spelen en te leren. Als een kind goed doorslaapt, zullen de ouders ook goed kunnen slapen. Omdat veel kinderen het echter moeilijk vinden om een hele nacht te slapen, gebruiken veel kinderen een slaaptrainer.

 

Voordelen

Een slaaptrainer helpt kinderen om langer in bed te blijven in de ochtend. Kinderen hebben vaak de neiging om heel vroeg wakker te worden en hun ouders ook wakker te maken. Voor de ouders kan dit erg vervelend zijn, omdat ze nooit kunnen uitslapen. Gelukkig kan een slaaptrainer hier verandering in brengen. Een slaaptrainer is een soort wekker, die een signaal afgeeft wanneer een kind het bed uit mag. Jonge kinderen kunnen vaak nog niet klok lezen, waardoor een normale kinderwekker neerzetten geen zin heeft. Bij een slaaptrainer kan er bijvoorbeeld een bepaalde afbeelding komen als het kind uit bed mag. Ook kan er een licht afgeven worden, als het kind uit zijn bed mag. Hierdoor leert het kind aan om langer in bed te blijven liggen in de ochtend.

 

Verschillende soorten

Jut en Juul heeft een breed assortiment aan slaaptrainers. Deze kunnen licht geven, maar ook liedjes of zelfs verhaaltjes afspelen. Hierdoor zal het kind zich goed kunnen vermaken tot het tijd is om op te staan. Daarnaast hebben deze speciale kinderwekkers ook leuke vormen, zoals een schaap. Hierdoor wordt de kinderkamer ook nog eens een stuk gezelliger.

 

Bekijk alle slaaptrainers en meer!

Jut en Juul heeft ook een breed assortiment aan babydekens en wiegdekens. Hieronder kunnen kinderen heerlijk slapen, zonder dat ze het te warm of te koud krijgen. Om een kind lekker en lang te laten slapen, kun je dus het beste naar Jut en Juul voor babydekens, wiegdekens, slaaptrainers en normale kinderwekkers.

 

https://www.jutenjuul.nl/