Petitus
Image default
Beauty en verzorging

Een privé-spa met unieke arrangementen

Zoekt u een bijzonder geschenk voor uw partner? Overweeg dan een bezoek aan Parein, een privé-spa die verder gaat dan de traditionele privé-sauna. Parein biedt ruime lounges met uitgebreide faciliteiten voor een memorabele ontspanningservaring. Een massage gecombineerd met wellness is de perfecte manier om uw partner extra te verwennen. Elk van onze arrangementen voor twee personen omvat twee uur in een privé-spa unit naar keuze.

Classic breakfast: Eenvoudig en smaakvol beginnen

In het ‘Classic Breakfast’-arrangement geniet u van een eenvoudig maar voedzaam ontbijt. Dit omvat heerlijke koffie of thee, croissants, een zachtgekookt ei en een assortiment brood met beleg. Een versgeperst glas fruitsap maakt de ochtend compleet.

Royal breakdanste: Een luxe ochtendverwennerij

Kies voor het ‘Royal Breakfast’ voor een luxueus en uitgebreid ontbijt. Dit arrangement biedt koffiekoeken, vers fruit, muesli, gerookte zalm en meer – alles om uw ochtend koninklijk te starten. Combineer dit met een massage en de door u gereserveerde wellness voor een onvergetelijke ervaring.

Barcelona: Proef de sfeer van Spanje

Als u liefhebber bent van tapas, is het ‘Barcelona’-arrangement perfect voor u. Geniet van een tapasschotel met klassieke Spaanse lekkernijen zoals olijven, salami, rauwe ham en meer. Bij deze tapasformule hoort ook een fles rode, witte of roséwijn. Dit arrangement is ideaal te combineren met een ontspannende wellnessmiddag met uw partner in deze privé-spa.

Reserveer uw unieke wellnesservaring vandaag nog

Parein is de geweldige privé-spa die uitblinkt in verrukkelijke arrangementen waarbij u massage met wellness kunt combineren. Ongeacht uw keuze, u kiest voor pure verwennerij. Bent u enthousiast geworden om een verblijf in deze fantastische privé-spa te boeken? Reserveer dan vandaag nog uw plaats in de privé-sauna van Parein via sauna-parein.nl.