Petitus
Image default
Woningen

Het geheim van succesvolle housewarming!

Het geheim van succesvolle housewarming

Lang leve, de verhuisdozen zijn uitgepakt en je nieuwe huis begint een comfortabel licht uit te stralen. Hoog tijd voor housewarming. Zo organiseer je!

Of het thema nu is

Het kan interessant zijn om thema’s te gebruiken. Woon je bijvoorbeeld op zolder? Ga naar de themalounge en pas de muziek, decoratie en eten aan. Denk aan vrolijke Ibiza-beats, interessante neonlichten, strakke bosjes bloemen, etc.

Gasten uitnodigen

Ouderwetse papieren uitnodigingen kunnen per post, e-mail of Facebook-evenementen worden verzonden om gasten uit te nodigen. Het is handig om cadeau-tips in de uitnodiging op te nemen. Op deze manier vermijdt u dat bijna iedere genodigde een boeket verse bloemen vasthoudt, en helaas kunt u na ongeveer 10 boeketten deze bloemen niet meer kwijt. Zorg ervoor dat u een bevestiging van aankomst aanvraagt, zodat u snacks en drankjes voor u kunt aanpassen.

Bereid de kamer voor

Dan hebben we het niet over eten of drinken … Zorg ervoor dat uw gasten uw nieuwe huis niet beschadigen. Je wilt echt niet snel een glas rode wijn op de nieuwe parketvloer strooien. U kunt de plastic film die tijdens het schilderen op de vloer is geplaatst, hergebruiken. Sterker nog, ga naar een tuinfeest. Zomer en winter zijn een goede keuze! Verfraai uw banketruimte met een statafel en bied ook een plek om geschenken en decoratieve decoraties te verzamelen.

Denk aan kinderen

Gelukkige kinderen, gelukkige ouders. Zorg daarom voor amusement voor kinderen: speelgoed, opblaasbare kastelen, ballenbaden, etc.

Geef gasten wat verantwoordelijkheden

Niets is vervelender dan op je eigen voeten te lopen. Omdat oom Karel een glas rode wijn wil, kan tante Miriam servetten gebruiken … om eten en drinken netjes op te bergen en uw gasten te laten helpen. Als je nu een andere persoon kunt oproepen om af en toe op te ruimen, dan heb je tijd om met gasten te chatten.

Ga winkelen

Uw gasten zijn zeker benieuwd of uw nieuwe woning vol is. En je mag trots zijn op het zwemmen in het geheim. Daarnaast biedt het gasten ook wat chat-eten. Super leuk!

https://be.propenda.com/keyword/huur.html