Petitus
Image default
Aanbiedingen

Aankoop van auto's in termijnen

wij kopen autos merksem

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Een nieuwe auto kopen is altijd een avontuur en duurt meestal enkele maanden. Vergelijk merken en modellen, kies opties, plan een proefrit, vraag een offerte aan, bepaal of u vervroegd wilt kopen of een lease wilt kopen, verzekeringen wilt kopen of de huidige verzekeraar wilt informeren … deze quotes spelen een belangrijke rol in het hele verhaal. Op basis hiervan kun je bepalen of een bepaald model binnen budget valt en of je je spaargeld gaat gebruiken of een auto op krediet koopt.

U denkt misschien dat u het beste een auto kunt kopen en rechtstreeks met uw spaargeld kunt betalen, zodat u jarenlange problemen met het plan kunt voorkomen. Het kopen van een auto op krediet heeft echter ook zijn voordelen. Door financiering kunt u uw spaargeld opzij zetten en bewaren voor later gebruik in noodsituaties, zoals schade aan de wasmachine of onbedoeld onderhoud van de woning.

Met autoleningen zijn uw opties breder. U bent niet gebonden aan het bedrag op uw spaarrekening. Kijk je naar een model dat volledig aan al je wensen voldoet, maar de prijs hoger is, dan kun je perfect een autolening aanvragen. U kunt dan beslissen of u autoleningen met gedeeltelijke besparingen wilt combineren om leningen in een kortere periode op te nemen, of alle auto’s te lenen en elke maand af te betalen.

Maandelijks betalen, maar hoe lang?

U moet elke maand een autolening betalen. De looptijd is afhankelijk van het bedrag dat u wilt lenen en het bedrag dat u maandelijks wilt betalen. Door het geleende bedrag over een langere periode te spreiden, wordt het bedrag dat u maandelijks moet terugbetalen lager. Een langere periode betekent echter ook dat u aan het einde van de reis meer rente betaalt.

Naast uw eigen keuzes en voorkeuren, moet u ook rekening houden met wettelijke beperkingen:

• Tot 2.500 euro kunt u binnen 24 maanden aflossen

• U kunt in maximaal 42 maanden € 7.500, – afbetalen

• U kunt binnen 48 maanden 10.000 euro afbetalen

• U kunt binnen 60 maanden tot 15.000 euro terugbetalen

• U kunt binnen 72 maanden tot 50.000 euro afbetalen

Het wordt aanbevolen om autoleningen in de kortste tijd op te nemen. De waarde van auto’s is gedaald, dus het is niet erg interessant om lange tijd voor auto’s te betalen. De gemiddelde levensduur van een nieuwe auto is 4 jaar. Zorg er bovendien voor dat, zelfs als uw auto door een ongeval volledig beschadigd is verklaard, uw lening geldig blijft. In dat geval behoudt u de lening en kunt u de auto niet meer gebruiken.

Waar financiering krijgen?

U kunt een autolening krijgen bij een bank of concessiehouder. Vergelijking is de beste hint die we kunnen geven. Uitlenen bij de garage zelf is natuurlijk eenvoudig: u kunt de aankoop van de auto in de garage voltooien zonder naar de bank te hoeven gaan om te betalen. Wil je er echter voor zorgen dat de laagste rente wordt betaald, dan is het toch handig om een ​​afspraak te maken met de bank en daar suggesties te doen. Daarnaast heb je een wapen in je hand om te onderhandelen over je auto. In plaats van met de verkoper in de garage over een lagere rente te onderhandelen, kunt u met een bank over een lening onderhandelen en kunt u onderhandelen over andere opties of extra kortingen op de auto.

Krediet voor gebruikte auto’s

Wilt u een gebruikte auto kopen? Ook dan kun je kiezen voor een lening. De stappen zijn hetzelfde als bij het kopen van een nieuwe auto. Houd er rekening mee dat als u kiest voor een tweedehands model, de uitleenrente doorgaans hoger zal zijn. Voor nieuwe autoleningen kunt u meestal meer lenen dan de autoprijs (tot 110% of 120%, afhankelijk van de bank). Dit is niet het geval bij gebruikte auto’s. Hiervoor kunt u tot 100% lenen.

Jaarlijks kostenpercentage

Wanneer u een offerte voor een lening aanvraagt, krijgt u altijd een jaarlijks percentage of APR. APR is een transparante manier om uit te leggen hoeveel geld een lening u werkelijk kost. De beste manier om verschillende leningen te vergelijken, is door verschillende APR’s naast elkaar te vergelijken. APR omvat alle kosten met betrekking tot het krediet. Dit betreft niet alleen rente, maar bijvoorbeeld ook documentkosten. Soms zie je een advertentie van een autofabrikant met een APR van 0%. Dit betekent dat de lening volledig gratis is. U hoeft dus geen documentkosten te betalen. Houd er rekening mee dat gratis nooit helemaal gratis is. U heeft mogelijk geen financieringskosten, maar u hebt ervoor gekozen meer voor de auto te betalen, of u moet een uitgebreide verzekering afsluiten. Daarom is ook hier vergelijking belangrijk.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/2de-hands-auto-te-koop/