Petitus
Image default
Woning en Tuin

Kies voor aluminium binnendeuren in jouw woning

Bij IDA worden aluminium binnendeuren vervaardigd met een karakteristieke stalen look. Hiervoor wordt een speciale poederlak gebruikt met een hamerslag effect. Hoewel deze deuren wel van staal lijken, zijn ze drie keer zo licht en slanker dan bijvoorbeeld houten deuren. In combinatie met glaswerk zijn de aluminium binnendeuren van IDA elegant, minimalistisch van design en wordt de lichtinval je woning optimaal benut. Doordat ze in veel kleuren en stijlen te verkrijgen zijn is er altijd een ontwerp dat aansluit bij jouw interieur en woonwensen. Daarbij kun je kiezen uit verschillende types deuren en deze combineren met IDA binnenwanden bijvoorbeeld.

Waarom kiezen voor aluminium binnendeuren?

Naast dat aluminium deuren relatief licht van gewicht en slank van uitstraling zijn, zitten er meer voordelen verbonden aan deze deuren. IDA maakt gebruik van sterk aluminium en werkt met vakmensen die veel verstand hebben van dit materiaal, waardoor je altijd kwaliteit in huis haalt. Daarbij draagt deze aankoop bij aan een beter milieu doordat het een duurzaam product betreft. Aluminium is volledig recyclebaar en kan hergebruikt worden zonder aan kwaliteit in te boeten. Nog een bijkomend voordeel is dat aluminium erg onderhoudsvriendelijk is. Zo houd je de kwaliteit van je aluminium binnendeuren erg lang hoog.

Eindeloze keuzemogelijkheden

Doordat het design van IDA aluminium binnendeuren tijdloos is, passen deze deuren in heel verschillende interieurstijlen. Daarbij kun je de deuren personaliseren door specifieke deurklinken te kiezen zoals bijvoorbeeld moderne, industriële of klassieke deurklinken. Kies verder een kleur die past bij jouw woonwensen; de mogelijkheden hierbinnen zijn groot. Daarnaast kun je een selectie maken uit verschillende types deuren, zoals bijvoorbeeld een enkele deur, dubbele deur of pivot- of taatsdeur. Ben je benieuwd of de aluminium binnendeuren van IDA bij jouw interieur aansluiten? Neem dan eens een kijkje op de website van IDA voor interieur ideeën.

https://idadoors.com/