Petitus
Image default
Eten en drinken

Laat de frituur aan huis komen en geniet à volonté van heerlijke frieten

Een bezoek aan de plaatselijke frituur, daar geniet iedereen van. Maar wist u dat u deze ervaring nog kunt verbeteren door de frituur aan huis te laten komen? Het kan dankzij Friet & Co. Dit bedrijf is uitgerust met een mobiele frituur die langskomt op feesten en events in heel België en Nederland. Daarbij bakken ze op locatie dagverse frieten op artisanale wijze. Organiseert u binnenkort dus een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Laat dan de frituur van dit bedrijf aan huis komen en zorgen voor de catering!

Wat is inbegrepen in de mobiele frituur?

Als u de mobiele frituur van Friet & Co inschakelt, profiteert u van zoveel meer dan heerlijke frieten. Frieten, sauzen en divers snacks à volonté behoren allemaal tot het aanbod van dit bedrijf. Uiteraard hoeft u deze niet zelf te bakken. De frituur komt namelijk aan huis langs inclusief vriendelijk en professioneel personeel. Zij verzorgen het eten en de bediening zodat u zorgeloos kunt genieten van het gezelschap. Dankzij de mobile frituur trakteert u dus al uw gasten op een heerlijke maaltijd zonder dat u zelf in de keuken hoeft te staan.

Boek de mobiele frituur voor uw event

Laat u de frituur van Friet & co aan huis komen voor uw feest? Dan heeft u op voorhand een duidelijk overzicht van het kostenplaatje. U betaalt namelijk een vaste prijs voor de frituurwagen en een vaste prijs per persoon afhankelijk van de gekozen formule. Het bedrijf biedt 3 vaste formules aan met een gevarieerd aanbod aan snacks, maar een formule op maat is ook altijd bespreekbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze mobiele frituur? Bezoek dan zeker de website van het bedrijf! Hier vindt u meer informatie en kunt u rechtstreeks vragen om een offerte op maat voor uw feest of event.