Petitus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het volledig reinigen van dampkappen en andere apparatuur in de horeca

Tijdens het werk in de horeca is het zeer belangrijk dat alle werkplekken voldoen aan de hygiëneregels. Wanneer de werkplekken namelijk goed gereinigd worden, draagt dit bij aan de voedselveiligheid en de veiligheid van de medewerkers. Een hygiënische werkplek is zelfs ook verplicht om de veiligheid van horecagasten te garanderen. Een volledige reiniging van de dampkappen en andere apparatuur kan uitgevoerd worden door Valor Services Group.

Grondige reiniging van de volledige keuken

In de horeca is de keuken de plek waar het meeste vuil en de meeste bacteriën zich verzamelen. Het vuil en de bacteriën verzamelen zich ook op plekken waar de schoonmaker moeilijk bij kan. Hierdoor worden deze plekken niet dagelijks gereinigd. Een dieptereiniging is dan de oplossing. Tijdens een dieptereiniging worden alle oppervlakken, hoeken en gaten goed gereinigd. Dit is ook om te voorkomen dat ongediertebestrijding aan de pas moet komen. Door een dieptereiniging kan ongedierte zich nergens meer schuilhouden. Een ongediertebestrijding is dan ook niet meer nodig. Wacht dus niet te lang met het laten reinigen van jouw dampkappen. Wij geven speciale aandacht aan het reinigen van dampkappen.

Tijdens een dieptereiniging wordt de hele keuken goed gereinigd. Hierbij wordt er ook aandacht geschonken aan het reinigen van de dampkappen en afzuigsystemen. Wanneer er brand is in de horeca wordt dit vaak veroorzaakt door de dampkappen. Wanneer deze niet goed gereinigd worden, ontstaat er namelijk een brandgevaar. Om dit te voorkomen, wordt er speciale aandacht geschonken aan de schoonmaak. Door alle vetresten te verwijderen, kan de lucht weer optimaal afgevoerd worden.

De professionele dienst inschakelen

De specialisten van Valor Services Group kunnen jou helpen bij een dieptereiniging van de keuken, zoals het reinigen van de dampkappen. Na deze reiniging kan al het personeel weer op een veilige manier werken. Valor Services Group biedt nog meer services aan, bijvoorbeeld ongediertebestrijding. Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor de gewenste diensten door te bellen of door het contactformulier in te vullen.