Petitus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wil je begeleiding voor de boekhouding van je kmo?

Voor de begeleiding van de boekhouding van een kmo kun je de hulp inroepen van een professioneel boekhoudkantoor. Zij kunnen de taken voor je oppakken waar je zelf geen tijd voor hebt. Ook kan het natuurlijk zijn dat je geen zin hebt om je in de ingewikkelde regelgeving te verdiepen omtrent belasting betalen en andere zaken. Veel zaakvoerders willen zich volledig kunnen concentreren op het binnenhalen van opdrachten en een goed contact met de klanten. De administratie schiet er dan vaak bij in. Dat kan tot gevolg hebben dat aangiftes te laat worden gedaan of onjuiste gegevens bevatten. Dit kan leiden tot boetes en andere problemen.

Uitbreiding van je bedrijf? Vraag deskundig advies

Misschien droom je ervan om je bedrijf verder te laten groeien. Een tweede vestiging, meer personeel aannemen, het bedrijfspand uitbreiden voor meer productie. Daar komt veel bij kijken. Ga voor begeleiding van de boekhouding van je kmo in gesprek met Bizzpartner. Het bedrijf is gevestigd in de regio Herent en heeft ruime ervaring. Ook als je overweegt om voor een andere bedrijfsvorm te kiezen. De overstap van een kmo naar een BV is soms een logische, maar vergt het nodige op administratief gebied. Goed advies is dan vast en zeker van harte welkom.

Neem meer tijd om echt te ondernemen

Door te kiezen voor externe begeleiding van de boekhouding van je kmo blijft er meer tijd over om echt te ondernemen. Zeker als je zelf ook meewerkt in het bedrijf en dus niet alleen aanstuurt is dat een flinke vooruitgang. Je kunt je dan optimaal richten op het werven van opdrachten en ervoor zorgen dat die goed worden uitgevoerd. De boekhouder zorgt ervoor dat je administratie op orde is en dat de Belastingdienst de gegevens en aangiftes op tijd ontvangt. Ook bij controle van de boekhouding kan het kantoor bijstand verlenen.

https://www.bizzpartner.be/