Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Tencel jurk van Marble Berriez

Tencel jurk kopen

Als je op zoek bent naar een duurzame jurk van een fijne stof dan is een tencel jurk wellicht een goed alternatief. De stof wordt gemaakt van eucalyptusbomen uit beheerde bossen. De stof is erg zacht en voelt fijn aan op de huid, maar de stof is ook heel sterk en hierdoor is het een erg fijn materiaal om een jurk van de maken. Een tencel jurk zorgt voor comfort en voelt ademend aan op de huid, zowel in de winter als in de zomer. Het heeft veel voordelen en ook is de stof duurzaam gemaakt. Als laatste droogt de stof eerder en kreukt het minder snel dan katoen, waardoor de jurk langer mooi blijft. 

Duurzame jurk van Tencel

Tencel is een duurzame stof omdat bij het produceren weinig water wordt gebruikt en vrijwel al dat water wordt opnieuw gebruikt. Tevens is de stof ook nog eens biologisch afbreekbaar, dus ben je op zoek naar een duurzame jurk dan is dit een goede keus. Hierdoor heb je een mooie jurk in je kledingkast hangen die ook nog eens goed is voor het milieu. Ons assortiment bevat 6 verschillende damesjurken van tencel en hiervan is ook een variant voor meisjes. Zo kan je samen met je dochter dezelfde outfit dragen.

Over Marble Berriez

De jurken van Marble Berriez worden in Nederland geproduceerd bij een naaiatelier die al meer dan 35 jaar ervaring hebben en eerlijke en ambachtelijke jurken maken. Wij zijn graag open naar onze klanten toe wat betreft de prijs, omdat we zo kunnen laten zien dat je een eerlijke prijs betaald voor een jurk. De prijzen zijn bij ons al volgt opgebouwd: 27% gaat naar de productie, 27% gaat naar het materiaal, 5% gaat naar de logistiek, 21% wordt betaald aan btw en de overige marge wordt direct weer in het bedrijf geïnvesteerd. 

https://marbleberriez.nl/tencel-jurk/