Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Verschillende soorten ijs-smaken om uit te proberen

 

 

Verschillende soorten ijs-smaken om uit te proberen

Het is bijna Zomer. Dat is de tijd van het jaar waarin je lekker geniet van mooie stranden, parken en warm opblaas bubbelbad in je tuin. De zomer is de periode waarin de meeste Nederlanders voor een langere tijd vakantiedagen opnemen om daar optimaal van te genieten. De zomer is ook het bekendste seizoen voor ijsliefhebbers. Welke smaken zijn het populairst en welke heb je waarschijnlijk nog nooit van gehoord?

De populairste smaken

Voor sommigen zijn de meest verkochte smaken maar te standaard en saai, terwijl andere het liefst niks anders nemen. De populairste smaken zijn Vanille, Chocolade, Yoghurt-kers en Aardbeien, Pistache en Citroen. Dit zijn tevens ook de smaken die de meeste mensen sinds kleins af aan gewend zijn om te nemen. Vooral bij de oudere generaties is dat het geval. Dat heeft te maken met het feit dat er in hun jeugd nog niet veel variatie bestond. De nieuwe opkomende generaties zijn opgegroeid met nieuwe soorten smaken.

 

De gekste soorten

Dat de jongere generaties niet zijn opgegroeid met de standaard smaken is bekend. Maar dat is toch niet de reden dat er ook exceptionele soorten op de markt zijn gekomen? De gekste smaken kom je gelukkig niet vaak tegen in de ijssalons. Maar toch zijn er genoeg supermarkten, restaurants en soms toch stiekem ijssalons die de gekste soorten ijs in het assortiment hebben. Tot het aanbod hoort dan onder andere Octopus, Knoflook, Rauw paardenvlees (in Japan dan) en Cheeseburger ( in Venezuela). Lekker hoor!

Het is bijna zomer. Dat betekend dat iedereen weer kan gaan genieten van de opblaas jacuzzi in zijn of haar tuin en de mooiste stranden en parken. Het is ook de periode waarin de meeste mensen genieten van een lekker ijsje. Ga jij deze zomer weer voor een standaard smaak? Of durf je deze keer toch voor een gekke variant te kiezen?

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/