Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Weg met de receptie

Werk jij nog via een ouderwetse receptie? Dat is heel goed mogelijk! Alleen kleven hier een aantal nadelen aan zeker in de corona periode. Tegenwoordig is een receptie overbodig geworden, of kan je een hele hoop taken uit de handen van de receptie nemen. Ik hoor je al denken; maar hoe dan? Nou dat kan via een virtuele receptie. Met deze aanwezigheidsregistratie app wordt alles automatisch voor je geregeld. Een receptie kan dan geheel overbodig worden. In deze blog meer over het fenomeen van de digitale receptie en hoe het in zijn werkt gaat.

Digireceptie
Met een digitale receptie kan je bezoekers op een professionele manier uitnodigen. Via de portaal kan je een mail versturen via je eigen huisstijl. Met deze uitnodigingsmail creëer je meteen een wow factor bij je bezoeker. Het is namelijk geen standaard mail en er staat een hele hoop informatie in. De covid regels staan erin, een route beschrijving, bijzondere meldingen en algemene regels. Je bezoeker wordt dus voor zijn bezoek al heel goed voorbereid op wat hem te wachten staat. Naast al deze voordelen is dit systeem ook heel makkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen een uitnodig te maken en te versturen en digireceptie doet de rest.

Hoe werkt het?
In de vorige alinea is al een beetje verteld hoe de virtuele receptie werkt. Allereerst stuur je een uitnodiging naar de bezoeker. Wanneer hij deze ontvangen heeft, moet hij hem eerst accepteren en een covid vragen lijst invullen. Zodra de bezoeker dit gedaan heeft krijgt hij een QR-code toegestuurd. Met deze QR-code kan hij zich snel en gemakkelijk bij binnenkomst aanmelden. Dit gaat geheel contactloos. Zodra hij zich heeft aangemeld krijg je een pushmelding dat je bezoek is gearriveerd. Nu is het tijd om je bezoek te gaan ontvangen, zonder enige hulp van een receptie.

http://economy.nl