Petitus
Image default
Groothandel

Volop keuze als u kiest voor een John Deere zitmaaier

Als u kiest voor een John Deere zitmaaier is er een groot aanbod aan zitmaaiers die allemaal weer net even anders zijn. Immers zijn er zitmaaiers voor allerlei soorten percelen te kopen met ieder hun unieke eigenschappen. Bent u op zoek naar een wendbare kleine zitmaaier om tussen al uw planten en bomen door te kunnen maaien? Of wilt u juist een grote zitmaaier met een breed maaidek zodat u zo’n groot mogelijk oppervlak in één keer kunt maaien? In het assortiment aan zitmaaiers van John Deere heeft u volop keuze en vindt u dus ook zeker de zitmaaier die u nodig heeft.

Twee zitmaaiers van John Deere met elkaar vergeleken

Bent u op zoek naar een zitmaaier voor grotere oppervlaktes? Dan kunt u kijken naar de John Deere X 590. Deze sterke maaier heeft met een 24 pk en 2 cilinder Kawasaki motor genoeg kracht om zwaardere klussen te klaren. Voor het maaidek kunt u kiezen uit de breedtes van 107, 122 en 137 centimeter. Ook zijn er toebehoren als een bumper of bullbar te verkrijgen. Een veel lichtere zitmaaier is bijvoorbeeld de John Deere X126. Deze zitmaaier heeft een 18,5 pk en 1 cilinder motor. Hierdoor is hij minder krachtig, maar voor niet al te grote oppervlaktes voldoet deze zitmaaier zeker. Bovendien is deze laatste zitmaaier gunstiger geprijsd, wat uiteraard ook een rol kan spelen in uw overwegingen.

De ideale plek om uw John Deere zitmaaier aan te schaffen

Het aanschaffen van een zitmaaier doet u natuurlijk graag bij een betrouwbaar bedrijf met een uitstekende service. Zo’n bedrijf is het in Lienden gelegen De Kock Machines. Met hun ruime assortiment aan verschillende merken zitmaaiers hebben zij al veel tevreden klanten aan een goede zitmaaier kunnen helpen. En natuurlijk is de service ook belangrijk. Zo kunt u uw nieuwe aankoop binnen 2 dagen thuis verwachten, waar hij kosteloos gebruiksklaar wordt afgeleverd.

https://dekockmachines.nl/