Petitus
Image default
Mode en Kleding

Een efficiënte mode opleiding volgen

Als je op zoek bent naar een mode opleiding die niet veel dagen in beslag neemt, maar die je wel voorziet van de juiste kennis van modeadvies en -verkoop, dan is Detex Opleidingen de plek voor jou! Bij deze opleiding word je in vijf dagen getransformeerd tot een modeadviseur met verstand van zaken. Na deze vijf dagen sta je je klanten altijd zelfverzekerd te woord en geef je iedereen zonder moeite de juiste tips op het gebied van mode en fashion. De cursus is geschikt voor iedereen die in mode retail werkt of wilt gaan werken en de kennis van het vak wilt verbreden.

Keuze uit vijf verschillende modules

De mode opleiding van Detex Opleidingen bestaat uit vijf modules; elke dag draait dus om een nieuwe module. Deze modules zijn als volgt: Visual Merchandising, Textielwarenkennis, Assortimentskennis, Imago Styling en De Nieuwe Verkoper. Bij deze laatste module leer je de fijne kneepjes van het verkoopvak en leer je om jouw klanten de juiste vragen te stellen. Zoals je aan de modules ziet, bestaat het programma uit een erg breed scala aan onderwerpen. Je leert over de basis van kleding, maar ook over het optimaal inrichten van jouw winkel en het herkennen van verschillende soorten klanten. Deze brede insteek is precies waarom deze opleiding een perfecte voorbereiding voor de arbeidsmarkt is.

Kosten en inschrijven

De mode opleiding is al beschikbaar vanaf € 203 (exclusief BTW) per persoon. Dit is inclusief lesmateriaal! De cursussen beginnen binnenkort en vinden plaats in Doorn op de school van Detex. Op de website van Detex Opleidingen vind je een meer uitgebreide omschrijving van de modules. Ook vind je op de website meerdere overige vragen en natuurlijk voor aanmeldingen. Ben je geïnteresseerd geraakt en lijkt dit de ideale gelegenheid om jouw kennis op het gebied van modeadvies te verbreden? Meld je dan snel aan! Detex hoopt je welkom te mogen heten en je als een ware modeadviseur weer naar huis te mogen sturen.

https://www.detex.nl