Petitus
Image default
Mode en Kleding

Verschillende typen portemonnees

Er zijn verschillende vormen, maten en doeleinden achter elke portemonnee. De meeste hebben een multifunctionele aanpak, zodat ze voor meer dan één doel kunnen worden gebruikt. Maar vaak hebben ze één overkoepelende – of hoofdfunctie.

Hier zullen we een overzicht geven van de verschillende soorten die er op de markt zijn voor mannen.

Bi-fold portemonnee
De meest populaire en klassieke portemonnee, rechttoe rechtaan en multifunctioneel voor dagelijks en algemeen gebruik, ontworpen voor het leven van elke dag. Meestal inclusief de mogelijkheid om meerdere pasjes, contant geld en zelfs bonnetjes op te bergen

Ze zijn echter niet allemaal hetzelfde, ze zijn er in verschillende kleuren (uiteraard) en maten, afhankelijk van verschillende nuances die ze kunnen hebben, bijvoorbeeld, ze kunnen een enkel geldvak hebben of mogelijk verdeelde geldvakken – zodat u uw bonnetjes, of grote biljetten gescheiden kunt houden van uw andere geld

Voordelen
Algemeen ontwerp voor alle doeleinden
Vrij slank ontwerp – dus geen omvangrijke portefeuille in uw zak
Nooit misplaatst
Drievoudige portemonnee

Je zou er niet ver naast zitten als je de Tri-Fold een uitbreiding van de Bi-Fold portemonnee zou noemen. Een uitbreiding in meer dan één opzicht, want hij heeft meer opslagruimte voor een groot aantal pasjes. De onze kan tot 24 creditcards bevatten.

Natuurlijk maakt dit de Tri-fold portemonnee over het algemeen een zwaardere portemonnee en als hij ook nog eens vol zit met je favoriete koffieshop munten kan hij behoorlijk dik worden. Hieronder bespreken we de beste momenten waarop deze portemonnee van pas komt.