Petitus
Image default
Mode en Kleding

Uw opticien in Eindhoven en omstreken

Optiek Verhoeven is als opticien in Eindhoven al een begrip voor al uw brillen en lenzen. Maar wist u dat u ook terecht kan voor brillen voor uw werk? Deze brillenwinkel uit Eindhoven is van alle markten thuis. Zo kunt u zich bij deze Eindhovense brillenwinkel bijvoorbeeld een kantoorbril laten aanmeten. Dit zijn brillen die speciaal ontworpen zijn voor de korte en middellange afstanden die u op kantoor vaak kijkt, en bovendien gericht zijn op beeldschermwerk. Meestal wisselt het kijken immers tussen beeldschermen en één op één gesprekken. Met een kantoorbril is dat geen enkel probleem. Het scheelt u vermoeide ogen en hoofdpijn.

Bescherm uw ogen

Voor de mensen die echt hoofdzakelijk naar beeldschermen of bijvoorbeeld tablets kijken, is de beeldschermbril misschien een goede keus. Deze bril is geoptimaliseerd voor kleine kijkafstanden en ook hier weer geldt dat het u hoofdpijn en vermoeide ogen kan schelen. Ook de beeldscherm bril kunt u zich laten aanmeten bij de brillenwinkel Optiek Verhoeven in Eindhoven. Voor veiligheidsbrillen kunt u ook terecht bij de beste opticien van Eindhoven. De veiligheidsbrillen van Optiek Verhoeven voldoen vanzelfsprekend aan de EN166-norm. Zo weet u zeker dat u de beste bescherming hebt voor uw belangrijkste zintuig.

Brillen aanschaffen zonder kosten

Het mooie hiervan is: brillen die u aanschaft voor uw werk, worden vaak vergoed door uw werkgever of uw eigen verzekering. Vaak kan de rekening direct naar de verzekeraar gestuurd worden en hoeft u niet voor te schieten. Ook daar kan deze Eindhovense opticien bij helpen. U kunt voor oogmetingen en advies vanzelfsprekend bij de meest professionele brillenwinkel van Eindhoven terecht. De service stopt niet na de aankoop. Elk jaar kunt u terugkomen voor een servicegesprek en een oogmeting. Indien er tussentijds iets mankeert aan uw bril of lezen, dan kunt u natuurlijk ook langsgaan bij deze brillenwinkel.