Petitus
Image default
Mode en Kleding

Energetix magneetsieraden met een helende werking

De sieraden van Energetix SWS hebben allemaal een helende werking. Ze bevorderen namelijk de doorbloeding en ook rode bloedlichaampjes worden gestimuleerd. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof opnemen, wat door velen als positief ervaren wordt. De Energetix magneetsieraden hebben daarnaast een helende werking op allerlei facetten in uw dagelijks leven. Stress op het werk en weinig beweging zijn daar twee belangrijke onderdelen van. Uw gezondheid wordt hier namelijk het meest door beïnvloed. De Energetix magneetsieraden kunnen u  helpen om eventuele problemen die u heeft significant te verminderen en soms zelfs helemaal te verhelpen.

Hoe werken de Energetix magneetsieraden precies?

In de Energetix magneetsieraden vindt u een elektrisch opgeladen Neodymium magneet, die haast geen kracht verliest. Hierdoor heeft u heel lang plezier van dit sieraad. De magneten die in de sieraden zitten zijn zeer krachtig. Zo krachtig dat ze in kleine en stijlvolle sieraden passen. In de webshop vindt u een uitgebreid aanbod. Zo zijn er prachtige ringen te verkrijgen, maar ook polssieraden en hangers in de vorm van een vinder, een ananas of een schattig olifantje. Maar natuurlijk zijn er daarnaast nog veel meer keuzes. De stijlvolle Energetix sieraden geven u onder andere verlichting bij menstruatieklachten, rugpijn, stressgevoelens en (over)vermoeidheid.

Wilt u ook van uw klachten af?

Bent u, net als een hele hoop anderen voor u, ook geïnteresseerd in de Energetix magneetsieraden omdat u van uw mentale of fysieke klachten af wilt? Of wilt u graag wat meer positieve energie in uw leven brengen? Bestel dan de sieraden van Energetix SWS. U zult merken wat het sieraad voor u kan betekenen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een magnetische waterstaaf te bestellen, om uw gezondheid nog een extra boost te geven. Deze staaf zet u in uw glas water, waarna uw drinken na tien minuten is gemagnetiseerd. Water is onmisbaar voor de mens, omdat het onze lichaamstemperatuur reguleert. Kies daarom voor de Energetix magneetsieraden van Energetix SWS.

https://www.energetix-welzijn-sieraden.nl/