Petitus
Image default
Mode en Kleding

Kies voor veiligheid met passende bedrijfskleding voor in de bouw

Voor bedrijfskleding voor in de bouw schakelt u een specialist in. Het is immers belangrijk dat de kleding die uw werknemers dragen, voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen. Bij A. Van Raak Workwear vindt u hoogwaardige bedrijfskleding voor in de bouw. Deze kleding is vervaardigd uit kwaliteitsstoffen en wordt tegen een scherpe prijs aangeboden. Op die manier bent u zeker van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Bent u benieuwd wat deze specialist voor u kan betekenen? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Keuze uit een veelzijdig aanbod bedrijfskleding

Het aanbod bedrijfskleding voor in de bouw is erg divers bij A. Van Raak Workwear. Zo vindt u er werkbroeken en T-shirts, maar ook werkschoenen, gehoorbeschermers en veiligheidshelmen. Met de kleding en beschermingsmiddelen staan uw werknemers altijd veilig op de werkvloer. Bovendien hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen voor de volledige werkoutfit.

Val op met gepersonaliseerde kleding

Naast het veelzijdige aanbod bedrijfskleding, heeft u de mogelijkheid om bedrijfskleding te personaliseren. U kunt de kleding laten voorzien met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp. De mogelijke druktechnieken zijn borduren, transferdrukken en zeefdrukken. Met gepersonaliseerde bedrijfskleding werkt u veilig én valt uw bedrijf op, zonder dat u dure reclameborden of banners hoeft aan te schaffen.

Uw bestelling plaatst u eenvoudig online

Bij A. Van Raak Workwear bestelt u bedrijfskleding voor in de bouw eenvoudig online. Als u bedrijfskleding bestelt, heeft u deze snel in huis. Plaatst u een bestelling van meer dan €100,-? Dan is de verzending gratis. En als het u niet bevalt, kunt u gratis retourneren. Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste bedrijfskleding voor in de bouw, kunt u terecht in de winkel in Utrecht. Hier staan de ervaren medewerkers klaar om u te voorzien van passend advies. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met de specialist.