Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Aandacht voor de eerste indruk

Een eerste indruk kun je maar één keer maken en daarom is die eerste indruk vaak doorslaggevend. Mensen bepalen in een paar minuten of u interessant genoeg bent om mee verder te gaan. En juist vanmiddag, een dag voor die belangrijke netwerkborrel, komt u erachter dat uw mooiste pak gekreukt en vies is. Zo kunt u natuurlijk niet bij die borrel aankomen. Maar u heeft nog andere dingen te doen en geen tijd om meer om het pak zelf in orde te maken.

Stomerij Panda heeft hiervoor de juiste oplossing. Als u het pak de volgende ochtend langsbrengt kunt u hem dezelfde middag weer ophalen. Gewassen en gestoomd. Zo heeft u uw pak op tijd en heeft het u weinig moeite gekost. U heeft garantie op de beste kwaliteit bij stomerijpanda.nl. De nieuwste en meest milieuvriendelijke reinigingstechnieken worden hier gebruikt. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de Green Earth cleaning techniek. Deze manier van reinigen niet schadelijk voor uw kleding. Ze maken hierbij gebruik van een natuurlijke stof die biologisch afbreekbaar is. Ook nog eens goed voor het milieu dus. Zo weet u zeker dat u goed bezig bent en uw pak in goede handen is zodat u er vanavond op uw best uitziet. Klaar om nieuwe zakenrelaties te ontmoeten.

Naast de service die ze bieden voor het stomen en mooi maken van kleding hebben ze ook nog andere mogelijkheden. Zo kunnen ze je kleding of stoffen meubelen behandelen en waterafstotend of brandvertragend maken. Stomerij Panda is te vinden op verschillende locaties. Bij elke vestiging wordt uw kleding gereinigd op een goede, duurzame en milieuvriendelijke manier. Zoekt u bijvoorbeeld een stomerij Voorburg? Dan kunt u ook gebruik maken van deze voordelen. Als u een goede uitstraling wilt met nette en verzorgde kleding, laat het dan stomen en reinigen bij Panda!

http://www.stomerijpanda.nl