Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Auto verkopen via online autoveiling

Wilt u uw auto verkopen? Ga dan naar www.Besteautobod.be! U kunt namelijk binnen 1 dag uw auto verkopen zonder keuring of keuring voor verkoop. Bovendien krijgt u de beste prijs en wordt uw auto meteen opgehaald. Meld uw auto gratis aan voor de autoveiling en verkoop vandaag nog uw auto!

 

In 1 dag de auto verkopen

Binnen 1 dag uw auto verkopen? Dat kan met Besteautobod.be! De online autoveiling telt namelijk meer dan 5000 erkende autobedrijven welke zeer actief zijn. Zodra u uw auto aanmeld voor de veiling, wat overigens gratis is, dan krijgen de aangesloten autobedrijven een berichtje en kunnen ze op uw auto gaan bieden. De veiling duurt slechts 24 uur wat betekent dat de autobedrijven sneller en vaker een bod plaatsen. Daarnaast hoeft u niet lang te wachten. Na 24 uur sluit de veiling en ontvangt u het hoogste bod. Gaat u akkoord met het bod dan is de verkoop gesloten. U ontvangt het afgesproken bedrag en de auto wordt bij u thuis opgehaald.

 

Geen keuring of keuring voor verkoop

Heeft u geen tijd om een keuring voor verkoop te regelen of is uw auto (niet meer) gekeurd? Geen enkel probleem. De autobedrijven in het netwerk van de online autoveiling hebben daar totaal geen probleem mee. U kunt dus direct uw auto verkopen voor een goede prijs.

 

Auto met schade verkopen

Heeft uw auto schade? Dan kunt u probleemloos gebruik maken van de online autoveiling en uw auto verkopen. Een groot aantal schadeherstellers zijn namelijk een onderdeel van het netwerk. Dit betekent dat u snel uw auto kunt verkopen voor een goede prijs. Zorg voor goede foto’s wanneer u de auto gaat aanmelden.

 

Auto met technische problemen

Ook een auto met technische mankementen kunt u probleemloos en snel verkopen. Is de motor defect, de distributieriem gebroken of is er een ander technisch probleem? Binnen 1 dag ontvangt u gratis een bod waarvoor u direct kunt verkopen.

 

Wacht niet langer en meldt uw auto gratis aan bij de online autoveiling van www.besteautobod.be! Binnen 24 uur krijgt u een gratis en vrijblijvend bod. Gaat u akkoord met de prijs dan is de verkoop meteen geregeld. Geen gedoe en maximaal gemak.