Petitus
Image default
Shopping / Clothing

De Samsung Galaxy A50: de alleskunner

De Samsung Galaxy A50 is een smartphone die eigenlijk alles heeft zonder dat de hoofdprijs wordt gevraagd. Dankzij de camera’s met ultragroothoeklens en dieptesensor heb je veel fotografiemogelijkheden. De aparte selfie camera is ideaal voor het maken van eigen foto’s. Die foto’s kun je bekijken op een 6,4 inch beeldscherm. Dat is redelijk groot. Het OLED-display zorgt voor een scherpe beelden en mooie kleuren.

Webshop vol met hoesjes voor jouw telefoon

Casimoda biedt voor heel de Samsung Galaxy serie passende hippe telefoonhoesjes. Het maakt niet uit welke Galaxy uit de A-serie, de A40, A50, A70 of A80 jij kiest. Voor elke serie biedt Casimoda unieke en handgemaakte mobiele hoesjes. Zij doen het anders dan andere aanbieders.

 

Onze fabricage van hoesjes

Wij fabriceren jouw hoesje zelf nadat jij een bestelling hebt geplaatst. Geen voorraad die we willen verkopen, maar de hoesjes maken op verzoek van de klant. Naast deze hand-made fabricage biedt het ons de mogelijkheid om de hoge kwaliteit die wij nastreven te handhaven. Alleen het beste is goed genoeg en waarvoor jij niet de hoofdprijs hoeft te betalen

Kies voor een optimale bescherming

Samsung Galaxy A50 heeft een kunststof behuizing. Dit verklaart het lage gewicht van het mobiel ondanks de grote 4000 mHa accu. Nadeel is dat de behuizing niet erg krasbestendig is. Bij intensief gebruik heb je grote kans dat er krassen op de achterkant voorkomen. Tijd voor een Samsung Galaxy A50 hoesje.Vind je de plastic achterkant van jouw Galaxy minder fraai of wil je deze krasvrij laten? Casimoda biedt een grote collectie Samsung cases aan voor jouw toestel. Je hebt een ruime keuze in stijlvolle of trendy covers. Meegenomen is dat het hoesje jouw smartphone optimaal beschermd tegen beschadigingen. Bezoek de Casimoda webshop en bekijk de complete collectie.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-a50-hoesjes/