Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Goed Ten Cate ondergoed

Ze zijn er tegenwoordig in veel verschillende kleuren, groottes, materialen en printjes: het ondergoed. Er is tegenwoordig voor iedereen wel iets op de markt wat voor hun werkt en fijn is. Ondergoed is namelijk iets persoonlijks en niet iedereen vindt hezelfde mooi en fijn. Het is daarom voor veel mensen ook niet erg om iets meer geld uit te geven aan kwalitatief goed ondergeod. Daarnaast zijn er ook mensen die niet een gangbare maat ondergoed hebben, voor hun is het helemaal fijn als er goed ondergoed voor hun is dat goed past en fijn zit. 

Vrouwen en mannen ondergoed in het assortiment

Ten Cate ondergoed is een mooi ondergoed merk dat van oorsprong uit Geesteren in Twente komt. De eigenaar is in 1952 begonnen met het maken en creëren van ondergoed voor de man, vrouw en de kinderen. Iedereen heeft namelijk recht op goed gemaakt en fijn ondergoed. Het in Twente begonnen ondergoed zit inmiddels door heel Nederland verkocht. Dit komt door het mooie ondergoed en de variatie die er in zit. Daarnaast zorgen ze goed voor de klassiekers en vernieuwen ze deze zodat het aan de wensen van tegenwoordig blijft voldoen. 

De prijzen 

De prijzen van Ten Cate ondergoed verschillen heel erg. De standaard maten en simpele stoffen kun je al voor €20,00 verkrijgen, terwijl je voor een BH in de grotere maten zo €50,00 betaald. Het hangt dus heel erg af van jouw wensen wat je betaald voor het ondergoed van Ten Cate. Maar door de diversiteit kunnen ze een groot deel van de markt bedienen!