Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Het Ten Cate ondergoed van nu

Vroeger waren er een aantal bedrijven die ondergoed leverden. Tegenwoordig zijn er alleen heel veel verschillende bedrijven die ondergoed leveren. Dit kan erg gemakkelijk zijn omdat er veel keus is, maar ook kan het lastig zijn omdat je niet meer weet wat goed ondergoed is en wat niet. Gelukkig zijn er nogsteeds merken op de markt die er jaren geleden ook al waren. Een voorbeeld hiervan is Ten Cate ondergoed. Zij zijn al actief vanaf 1952 en hebben dus al enige ervaringen met verschillende klanten en verschillend ondergoed dat ze door de jaren heen ontwikkeld hebben. 

De kwaliteit van het ondergoed 

Ten Cate ondergoed is al lang op de markt en ze hebben dus al goed kunnen testen met wat wel en niet werkt met het ondergoed. Ze weten dus goed welke materialen werken als ondergoed en welke materialen minder succesvol zijn voor het ondergoed. Het voordeel is ook dat het ondergoed van Ten Cate op meerdere plekken in Nederland verkocht wordt. Zij hebben namelijk verkooppunten bij andere winkels in. Hierbij kun je dan denken aan dat ze het ondergoed verkopen bij een Livera of andere warenhuizen. Doordat ze hun producten bij andere winkels verkopen en zelf geen winkels meer hebben, zitten ze dus door heel Nederland en zijn ze gemakkelijk te bereiken. 

Nieuwe lijnen en meer variatie

Omdat Ten Cate ook in een nieuwe periode komt krijgen zij ook steeds meer verschillende lijnen en collecties waardoor ze steeds meer mensen in de branche kunnen bedienen. Want de ene pesoon wilt graag simpel, en de andere persoon houdt van mooi een vrouwelijk. Als je dus alle soorten in je assortiment hebt bedien je iedereen in de markt.