Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Ondergoed dat aansluit op uw lichaam

Hebt u moeite met het uitzoeken van mooi en modern ondergoed? Of maakt u zich hier niet druk over? Er zijn wel veel mensen die hier moeite mee hebben, omdat zij vaak niet het juiste merk of de juiste maat kiezen. Het is dan ook heel belangrijk dat u ondergoed draagt dat lekker zit en dat van het juiste materiaal is gemaakt. U wilt toch ook geen ondergoed dragen dat te wijd is, of dat juist veel te strak is. Hierdoor zal u zich overdag niet comfortabel voelen in uw ondergoed, terwijl dit juist essentieel is. Kijk dus altijd goed naar de maattabel van het desbetreffende merk voordat u een aankoop doet. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ten cate maattabel, waarbij u verschillende maten vindt voor mannen, vrouwen en kinderen.

Comfortabel voelen

Wanneer u van te voren gaat kijken naar de ten cate maattabel, weet u zeker dat u ondergoed kiest dat aansluit op uw lichaam. Het zou toch zonde zijn dat u telkens ondergoed bestelt, en deze weer terug moet sturen omdat deze niet lekker zit. Dit levert vaak veel frustraties op, terwijl dat totaal onnodig is bij het uitzoeken van ondergoed. Het is juist de bedoeling dat het uitzoeken van ondergoed een van de simpelste activiteiten zijn in het leven. Laten we het daarom niet te moeilijk maken.

Hoe moet u meten

U kunt natuurlijk wel naar de ten cate maattabel kijken en een schatting maken van uw verschillende maten, maar het is veel beter dat u deze goed opmeet. Daarbij zit er natuurlijk ook een verschil in wat u precies om moet meten. Bij vrouwen is het bijvoorbeeld niet alleen belangrijk dat u de boven wijdte opmeet, maar ook naar de onder wijdte van uw lichaam kijkt. Terwijl het bij mannen alleen belangrijk is dat de boven wijdte wordt opgemeten. Voor vrouwen is het belangrijk dat zij bij het meten van de onder wijdte gelijk beginnen te meten onder de borst, waarbij zij rustig moeten uitademen en het meetlint strak moeten trekken. Dan kijkt u naar het aantal centimeters en bepaalt u uw maat in de ten cate maattabel.

https://tencate1952.com/nl-nl/