Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Satijnen kussensloop

Kies voor prachtige, satijnen kussenslopen, verkoelend en eenvoudig te reinigen

Beauty Pillow levert topkwaliteit satijnen kussenslopen van hoogwaardig satijn. Anders dan vaak wordt gedacht is satijn geen soort stof, maar een stofbinding, een dichtgeweven materiaal dat wordt gekenmerkt door een gladde buitenkant. Satijn kan zijn gemaakt van katoen, viscose, zijde, polyester of van mengels daarvan. Bij Beauty Pillow kiezen we voor een superieure kwaliteit satijn op basis van polyester, omdat dit een uitermate gladde stof oplevert waarop u heerlijk slaapt. Soms wordt weleens gedacht dat zijde, als een natuurlijk product, te prefereren is boven het kunstmatige polyester. Dergelijke romantische noties zijn begrijpelijk, maar berusten niet op feiten. Want alhoewel zijde een prachtige stof is, slijten kussens van zijde sneller, is zijde duurder in de aanschaf, is slapen op een zijden kussensloop minder verkoelend en zijn zijde kussenslopen moeilijker te reinigen. Vandaar dat Beauty Pillow kiest voor het in alle opzichten superieure polyester.

De heerlijk koele, satijnen kussenslopen van Beauty Pillow

Dat de hoogwaardige satijnen kussenslopen van Beauty Pillow bijzondere kenmerken hebben, merkt u pas als u voelt hoe zacht en glad ze zijn. Die gladheid zorgt ervoor dat uw huid en uw haar heel zachtjes over de kussensloop glijden. Dat slaapt heerlijk koel en heeft als prettig bijeffect dat extensies in uw haar heel makkelijk blijven zitten. Dit in tegenstelling tot een gewoon kussen waarover uw huid en uw haren voortdurend worden opgeruwd, waardoor klitten ontstaan en uw haar in de war raakt. Door de grove stof worden vet, vuil en vocht opgenomen, waardoor het kussen sneller vies wordt.

Stap in bij Beauty Pillow

De betoverend mooie, satijnen kussenslopen van Beauty Pillow worden steeds populairder. Nu de testimonials van early adopters en trendsetters in aantal toenemen en Beauty Pillow steeds meer in het nieuws is, neemt de omzet snel toe. Nu is het moment om in te stappen in dit uitermate interessante product. Introduceer Beauty Pillow in uw klantenkring en maak deel uit van het succes door snel een account aan te maken en een eerste bestelling te doen. Uw klanten zullen u er zeker dankbaar voor zijn.

https://www.beautypillow.nl/