Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Een goed zittende bh

Het dragen van een goede bh is zeer zeker van belang. De bh die je draagt mag niet te klein zijn maar zeker ook niet te groot. Wanneer de bh te klein is kan het zijn dat deze te strak zit, de borsten er niet in passen en dat kan veroorzaken dat je afdrukken krijgt omdat het te strak is. Het gevolg daarvan is dat de bloedsomloop minder goed gaat. Wanneer de bh te groot is geeft deze geen tot weinig ondersteuning, de borsten kunnen namelijk nog alle kanten op als hij te groot is. Het is niet verstandig om je bh dan vol te stoppen met bepaalde dingen die voor je dienen als een vulling. Het is in dat geval beter om een push up bh te nemen, in deze bh zit al een extra kussentje verwerkt die de borsten omhoogduwen, een veiligere optie dan echt kipfilets of zakjes met water.

Het belang van een goede bh heeft nog niet iedere dame door, maar het is echt zeer belangrijk. Borsten bevatten geen spierweefsel waardoor ze niet van zichzelf omhoog gehouden kunnen worden, de bh is er dur voor de ondersteuning, anders gaan ze snel hangen. Daarnaast zorgt een goede bh ervoor dat de borsten op de plek blijven. Wanneer je namelijk een sprintje trekt zullen de borsten namelijk niet gaan springen maar lekker op de vertrouwde plek blijven. Bewegen de borsten toch veel, dan is het handig om na te denken over een aantal nieuwe bh´s omdat het niet hoort dat de borsten zoveel bewegen.

Lingerie kant is natuurlijk prachtig, maar niet altijd even handig. Het is dus slim om deze sets aan te doen wanneer de activiteiten zich ervoor lenen. Moet je veel lichamelijke bewegingen verrichten dan is het niet zo slim om een kanten bh aan te doen. Dit zelfde geld voor een soft bra, niet iedereen kan dit soort sets dragen omdat de borsten hiervoor te groot en te zwaar zijn waardoor een soft bra geen ondersteuning geeft, toch wel een van de belangrijkste eigenschappen van de bh namelijk.

http://lola-lou.com/