Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Graag aandacht voor het ultieme winter herenhorloge van Guess

Winterse taferelen in de garderobe

De lange nachten en lage temperaturen breken weer aan. Koude hangt in de lucht, wat als gevolg heeft dat de meeste mensen hun kledinggarderobe aanpassen aan nieuwe seizoen. De t-shirt en korte broeken worden verplaats naar een minder bereikbare plek in de kast en de jassen, lange broeken en dikke truien worden op een pontificale plek neergelegd. Mannen zijn hier vaak wat praktischer in dan vrouwen, wat niet betekend dat de doorgevoerde veranderingen minder duidelijk zijn. Naast dat kleding een andere invulling krijgt, veranderen ook de accessoires.

Horloges heren op z’n winters

Daar waar in de zomer nog de felgekleurde herenhorloges om de mannenpols pronken, kan dit in de winter echt niet meer. Bedekte kleuren en een stoer XXL formaat dat is credo voor winterse horloges heren. Warme tinten voor horlogekast en –band, het liefst gecombineerd met de kleur rosé goud. Al is dat laatste echt alleen meer weggelegd voor de mannen die durven. Hoe dan ook horloges heren maken in de winter een ware metafoor door.

Guess horloge W06601g hét ultieme winterhorloge

Als we dan toch een toonbeeld willen neerzetten van wat hét ultieme winter horloge binnen het horloges heren segment is, dan vinden we dat dit Guess horloge dit zonder twijfel is. De combinatie van warme kleuren, zoals rood-bruin en rosé goud maakt van de Guess horloge dé wintertopper. Klassiek en dodelijk eenvoudig, precies zoals we dat in een koude winter verwachten. En wat dacht je van de stoere chrono? Met dit Guess horloge aan je pols kom als man de meest extreme winterdagen door, daar zijn wij van overtuigd!

http://www.horlogesstyle.nl