Petitus
Image default
Shopping / Clothing

MelanO; mix & match met je kleding

Met MelanO altijd wel een passend sieraad

MelanO leent zich perfect om met verschillende outfits te combineren. Als je de verschillende collecties MelanO sieraden nader onder de loep neemt, dan valt op dat elke sieradenlijn wel een dermate variëteit herbergt, dat je er gerust van kunt zijn dat je de ringen, armbanden, kettinghangers en andere MelanO sieraden zo kunt samenstellen dat ze altijd wel naar wens aan te passen zijn aan de kleding waarmee je de sieraden wilt combineren. Hoe ga je nu eigenlijk het slimst te werk bij het samenstellen van MelanO Sieraden? We kunnen ons voostellen dat door het enorme aanbod dat dit sieradenmerk heeft, je niet goed weet hoe je jouw ideale MelanO sieraad samenstelt. Naast dit MelanO dit zelf ook gemerkt heeft en daarom aanpassingen gedaan heeft binnen haar collecties (later meer hierover) is het ook belangrijk om te weten dat je uitstekend advies kunt inwinnen bij de officiële MelanO verkooppunten.

6 stappen voor het samenstellen van je MelanO sieraden

Wil je toch zelf je MelanO sieraden zelf stellen, omdat je bijvoorbeeld online wilt shoppen, ga dan als volgt te werk;

  1. Bedenk welke kleding je gaat dragen
  2. Stel de belangrijkste hoofdkleur van deze kleding vast
  3. Kies je favoriete collectie aan de hand van de vormgeving van de sieraden
  4. Bepaal de basiskleur van je MelanO sieraden; goud, rosé goud of zilver
  5. Kies voor de zettingen waarmee je jouw MelanO sieraden compleet maakt een passende of naar wens contrasterende kleur
  6. Stem de verschillende zettingen op elkaar af
  7. Check of alle combinaties mooi op elkaar afgestemd zijn

Als je deze consequent volgt, zul je altijd een perfecte samenstelling van je MelanO sieraden realiseren.

MelanO Twisted; grootste MelanO collectie

Bij stap 3 bij het samenstellen van je MelanO sieraden bepaal je welke collectie jouw voorkeur heeft. Heb je weinig tijd of zie je door de bomen het bos niet meer, dan adviseren we je oriëntatie te beginnen bij de MelanO Twisted collectie. De MelanO Twisted collectie voorziet in een aanzienlijke variatie ringen, kettinghangers, armbanden, oorbellen en zetting. Het is de grootste collectie van MelanO en daarom slim om de MelanO Twisted sieraden als vertrekpunt te nemen. Mocht je uiteindelijk toch een andere voorkeur hebben, dan kun je altijd nog verder kijken naar sieraden uit een van de andere collecties. De MelanO Twisted sieraden zijn helemaal van deze tijd, rank, slank, subtiel en modern qua design. Een goede 2e collectie zou de MelanO Sturdy collectie kunnen zijn. Wij vertellen je waarom

MelanO Sturdy; een prima alternatief

MelanO Sturdy staat voor stoer, tikkeltje eigenwijs en organisch.  Stoere vrouwen met een eigen mening zullen zich sterk aangetrokken voelen tot de sieraden uit de MelanO Sturdy collectie. MelanO Sturdy heette voorheen de ‘Satinless Steel’ collectie en heeft met een nieuwe naam meteen een mooie aanvulling gekregen van schitterende sieraden. Mooi gevormde ringen en armbanden en de allermooiste zettingen, bij de MelanO Sturdy vanaf nu ‘Meddy’s genaamd. Nieuw zijn bijvoorbeeld de ‘cup’ Meddy’s. Deze ronde zettingen zijn tweekleurig, bijvoorbeeld zilver met rosé goud en hebben een soort van 3d-effect. Dit 3D-effect wordt gecreëerd door de zirkonia’s die binnen in de meddy gezet zijn. En zo zijn er nog tal van vernieuwingen binnen de MelanO Sturdy collectie. De MelanO Sturdy collectie zal de komende periode steeds meer body krijgen en is naast de Twisted een uitstekend alternatief om het ideale sieraad mee samen te stellen.

 

http://www.sieradenstyle.nl