Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Snel en gemakkelijk uw auto verkopen – 1 dag – beste bod

Snel van uw auto afraken? Ga dan naar Besteautobod.be want u kunt niet alleen binnen 1 dag de auto verkopen, maar de wagen wordt ook bij u thuis opgehaald. Een keuring voor verkoop is niet nodig! Plaats uw auto op de vrijblijvende autoveiling waar ruim 5000 erkende autobedrijven kunnen bieden op uw auto!

 

Gratis en vrijblijvend

U kunt uw auto gratis en vrijblijvend plaatsen op Besteautobod.be. Hier komen meer dan 5000 erkende autobedrijven samen om op auto’s te bieden. De veiling duurt 24 uur en daarna wordt het hoogste bod bekend gemaakt. U kunt dan direct uw auto verkopen voor de beste prijs! Verkopen is niet verplicht want de veiling is helemaal vrijblijvend. U loopt dus geen risico.

 

Kracht van 5000 autobedrijven

Doordat er ruim 5000 autobedrijven zijn aangesloten, en de veiling slechts 24 uur duurt, bent u verzekerd van een goed bod waarvoor u direct de auto kunt verkopen. De veiling is gratis, dus u maakt geen kosten. U verkoopt alleen wanneer u akkoord gaat met het bod.

 

De beste prijs

Hoe meer biedingen, hoe hoger het bedrag wordt. U bent er dus van verzekerd dat u de auto voor de beste prijs kunt verkopen. Wanneer u akkoord gaat met het bod, dan spreekt u af met de koper wanneer deze de auto kan komen halen. U krijgt direct het afgesproken bedrag in handen. Vooraf kunt u afstemmen hoe u de betaling wilt ontvangen. Dit kan per bankoverschrijving, contant, en per cheque.

 

Ieder automerk

U kunt ieder automerk en type verkopen via de veiling. Een Renault, Peugeot, Citroën, Volvo, Volkswagen, of ieder ander merk verkoopt u moeiteloos via de veiling. Ook een cabrio of camionette verkoopt u moeiteloos.

 

Autokeuring

De auto hoeft niet onlangs naar een autokeuring te zijn geweest, want ook auto’s zonder keuring voor verkoop zijn eenvoudig en snel te verkopen via Besteautobod.be. Zelfs een auto met schade verkopen gaat via deze online veiling. Een uitkomst wanneer de auto bijvoorbeeld niet meer kan rijden, want auto’s worden altijd opgehaald.

 

Gratis uw auto verkopen? U weet nu waar u moet zijn.