Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Stoffenmarkt

Een creatief najaarsuitje: bezoek een stoffenmarkt

Het wordt alweer flink kouder buiten en voor ons creatievelingen is er dan niets fijner om ons binnen op te sluiten en met onze handen aan de slag te gaan. Mocht je graag met stoffen werken, dan is het echter aan te raden om misschien toch nog één keer de kou te trotseren en een van de stoffenmarkten van Stoffencircus te bezoeken die worden georganiseerd in Nederland, België en Duitsland.

Wat kun je verwachten van een stoffenmarkt?

Een bezoekje aan de stoffenmarkt levert je hoogstwaarschijnlijk een flinke dosis nieuwe inspiratie op, geeft je de mogelijkheid om in contact te komen met andere creatievelingen én je kunt hier natuurlijk nieuwe stoffen scoren. Het aanbod aan stoffen is zeer divers; er staan meer dan 100 binnen- en buitenkramen op de stoffenmarkt, waar je terecht kunt voor zowel dames-, heren- als kinderstoffen, maar bijvoorbeeld ook meubelstoffen, gordijnen en tafelzeil voor wie aan de slag wil op het gebied van interieur. De exposanten zijn stuk voor stuk mensen met vakkennis, bij wie je altijd terecht kunt voor advies of met vragen, bijvoorbeeld over de laatste trends. Die demonstreren ze je graag! Het leuke is dat je met ieder budget iets moois kunt kopen op deze markt. Het assortiment is gevarieerd en bevat goedkope stoffen van over de hele wereld, exclusieve merken van een hoogwaardige kwaliteit en alles ertussenin. Waar je ook voor gaat, de prijs-kwaliteitverhouding is altijd prima in orde. Natuurlijk vind je op de stoffenmarkt ook fournituren en naaipatronen.

Waar en wanneer

De Stoffencircus beurs wordt maandelijks meerdere malen georganiseerd op diverse locaties in Nederland, België en Duitsland, meestal in het weekend. Ook voor de laatste maanden van dit jaar staan er nog een aantal stoffenmarkten op de planning. De precieze locaties, data en tijden en actuele agenda kun je bekijken op de website. Ook fijn: entree is altijd gratis. Hopelijk tot snel!

https://www.stoffencircus.nl/