Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Stijlvolle dames fietskleding

Heel wat Nederlanders zitten er wekelijks op de racefiets. Of op de mountainbike, want deze mogen wij ook zeker niet uitvlakken. Vaak vrouwen aangewezen op fietskleding die eigenlijk voor heren is ontworpen. Of uniseks fietskleding waar niet veel vrouwelijks aan te ontdekken valt. Toch zijn er bedrijven die wel aandacht hebben geschonken aan vrouwelijke kleding voor fietsers. Susycyclewear bijvoorbeeld heeft een prachtige collectie fietskleding waar je je als een dame in voelt. Precies vormgegeven en aangepast aan het vrouwelijke lichaam. Dat zit niet alleen veel lekkerder, maar je voelt je ook lekkerder als vrouw op de fiets.

Exclusiviteit

Susy is zo’n lady die ook graag op de fiets eropuit gaat. Geen sportschool voor haar, maar fietspaden en wilde bospaden. En dan wil je je niet belemmerd voelen door de kleding die je draagt. Zo denken veel dames erover die net als Susy graag door de bossen crossen. Dus werd er naar een oplossing gezocht. Zo kwam het dat Susy afreisde naar Polen en Italië om stoffen te selecteren voor een nieuwe fietskledinglijn voor dames. De kleding kreeg zware testen te verduren. Er werd gezweet, bemodderd en gewassen. En dat niet één keer, maar vele keren opnieuw. Pas als de stoffen en modellen perfect bleven, werd de kleding in productie genomen.

Fietskleding met flair

Het resultaat was dat Susy haar fietskleding collectie online zette in mei 2016. Een webshop vol stijlvolle kleding was het resultaat. Maar niet alleen het oog wil wat: draagcomfort is zeker zo belangrijk. De pasvorm heeft met alle eigenschappen van een vrouwelijk lijf rekening gehouden en zit dan ook perfect en comfortabel. De kleding is eindeloos te combineren, heeft prachtige details en handige vakjes en veilige reflectoren. Voor alle vrouwen die graag sportief en vrouwelijk op de fiets willen zitten is Susy cyclewear een welkome aanvulling!

https://www.susycyclewear.com/nl/