Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Zomer vs winter

Er zijn veel mensen die houden van zomer. Zij houden van de zon, de warme temperatuur, de reizen die ze kunnen maken en eigenlijk gewoon de mogelijkheid tot buiten zijn. Van ijsjes eten tot in de zee zwemmen, van picknicken tot surfen; deze mensen zijn er dol op. Maar niet iedereen houdt zo van zomer. Sommige mensen vinden de zomer te warm en blijven liever binnen met een goed boek dan dat ze op pad gaan. Deze mensen zijn eerder fan van de winter.

De winter krijgt vaak een slechte naam. Het is koud, streng en somber. Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Winter is juist de tijd van er warmpjes bij zitten, maar dan niet buiten maar binnen. Want waarom mensen van winter houden is de gezelligheid die het teweeg brengt. Iedereen zit lekker binnen en kan je dus mee kletsen. Daarnaast is er niets lekkerder dan het koude weer getrotseerd te hebben en jezelf dan te belonen met comfortabele kleding, een goed warm deken, een flinke mok chocomel en een goed boek of een goede serie op televisie.

Daarnaast zijn natuurlijk de leukste feestdagen in de wintermaanden. Want wie houdt er nou niet van het vieren van de kerst met al je familie, van dagen lang gelukzalig kijken naar de kerstboom met versiering en natuurlijk je volproppen met het heerlijke kerstdiner, waar je dagenlang voor in de keuken hebt gestaan. Daarnaast zijn er nog die lekker, zoetsappige kerstfilms. Ook daardoor word je helemaal enthousiast voor de kerst. Van de shots van een witte kerstboom die buiten in de sneeuw staat, tot super gelukkige families die na een doldwaas verhaal dan toch gezellig bij elkaar zitten om het kerstfeest te vieren.

Al met al zijn er dus heel veel redenen om van winter te houden! Het hoeft natuurlijk niet je favoriete seizoen te worden, maar probeer ervan te genieten.

https://www.xmasdeco.nl