Petitus
Image default
Shopping / Clothing

Nieuwe dingen leren

Een gevolg van de lock down waar wij ons nu al 9 weken in begeven, is verveling. We hebben in eens zeeën van tijd om handen, en weten dus niet wat we ermee moeten doen. Die extra tijd komt bij sommige mensen doordat hun werk niet vitaal of cruciaal is en ook niet vanuit huis kan worden uitgevoerd. Voor degenen die wel kunnen werken, komt deze tijd doordat er nu geen reistijd is en de meeste huishoudelijke taken al in het weekend gedaan worden. Maar wat kunnen we nou doen met deze overvloed aan tijd?

Het is misschien een goed idee om wat nieuws te leren. Het internet staat vol met cursussen, leerboeken en zelfs studies die je gewoon vanuit huis kunt doen. Neem bijvoorbeeld Cousera. Daar kun je cursussen volgen van universiteiten over de hele wereld. Zo kan je dus kennis op doen over interessante onderwerpen, in lessen gegeven door de beste docenten en professoren in dat vakgebied! Van Yale tot de Universiteit van Amsterdam, van Harvard tot Oxford.

Daarnaast kun je ook natuurlijk iets nieuws leren, zoals een instrument. Je hebt op het internet genoeg opties om de ideale online muziekschool uit te plukken. En het is helemaal COVID 19 quarantaine vriendelijk; het is muziekles online, dus je hoeft je huis niet te verlaten.  

Maar je kunt ook bijvoorbeeld meer aandacht steken in huishoudelijke taken. Leer bijvoorbeeld koken. En dan niet op de makkelijke manier, maar echt zonder alvast gemaakte producten. Zo leer je specerijen te gebruiken en de spullen die je al in huis hebt te vermaken tot een heerlijk gerecht. Lekker, leuk en zuinig, want je hoeft nooit iets weg te gooien. En je hebt er heel veel aan in je leven, want lekker eten gaat er natuurlijk altijd wel in. Het is dus zeker het overwegen waard.

https://www.onlinedrumles.nl/